AEROSOLI cu miere și propolis păreri forumuri tratamente pentru răceli și sinuzite la copii și adulți

Aerosolii cu miere și propolis pentru răceli, sinuzite și rinite beneficiază de păreri bune pe forumurile despre soluții naturale pentru aerosoli eficiente. Aburii naturii un aerosol cu miere si propolis recomandat in comentarii.

Manifestările răcelilor și sinuzitelor cum ar fi nasul înfundat, răspund destul de bine la inhalațiile cu miere, care trebuie dizolvată în apă fierbinte.

Substanța volatilă, uleiurile şi flavonoizii vor desfunda căile respiratorii. La această compoziție puteți adăuga o linguriță de tinctură de propolis.

Tot pentru eliberarea căilor respiratorii specialistul recomandă mierea de tei ca îndulcitor în ceai.

Atenție însă că ceaiul trebuie să fie călduț, aproape la temperatura camerei pentru a nu distruge elementele benefice ale mierii.
pareri aerosoli cu miere si propolis forum remedii naturale sinuzite la copii

Dacă punem miere într-o băutură caldă efectul e relaxant, liniștitor şi de aceea se recomandă la culcare, când avem insomnii.

Tot specialiștii recomandă mierea de salcâm pentru înlăturarea febrei.

În cazul afecțiunilor hepatice, ficatul are nevoie de un regim hiperglucidic, vitamine şi proteine, iar studiile arată că mierea acționează la nivelul aparatului digestiv, ajutând la asimilarea alimentelor.

Mierea e utilă şi pentru problemele intestinale cronice precum constipația sau ulcerul duodenal.

Mierea e elementul dulce care hrănește celula hepatică şi e bine ca aceia care suferă de boli hepatice să înlocuiască zahărul din alimentație cu miere.

Dacă boala nu e asociată cu diabet, mierea e bună şi pentru cardiaci, fiind un excelent tonic pentru mușchiul cardiac.

Chiar şi o palpitație ușoară se liniștește cu o lingurița de miere dizolvată într-un pahar cu apă. În cazul diabeticilor, medicii recomandă mierea de salcâm.

E bună o linguriță de miere după ce bolnavii insulino-dependenți îşi administrează doza de insulină şi li se declanșează acea hipoglicemie care îi obligă să mănânce imediat.

Aerosoli Fericiți – Aburii Naturii – aerosoli propolis și miere răceală copii.


Ajuta la menținerea rezistentei si a capacității de adaptare a organismului pentru sezonul rece. 
Contribuie la menținerea sănătății sistemului respirator.

Este un amestec natural de propolis, miere si uleiuri volatile.

Este o combinație complexă de produse 100% naturale, toate cu rol terapeutic asupra căilor respiratorii.

Propolisul are un foarte puternic efect antibiotic si antibacterian (propolisul extras în apă fiind singura variantă în care acesta se poate volatiliza).

Pe lângă aceste două ingrediente naturale s-a adăugat miere şi prin intermediul uleiurilor volatile – proprietățile a 4 plante recunoscute pentru efectul lor terapeutic: lavandă, brad, portocal, lămâi.

Adăugați soluția (nediluată) in aparatul de aerosol pentru copii (conform dozelor recomandate pe produs).