ANDRA VOLOS biografie, vârstă, data nașterii, înălțime, iubit și Instagram

Vezi care este biografia Andra Volos și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Andra Volo. Cele mai frumoase poze cu Andra Volo le gasiti pe pagina ei de Instagram @andravolos

Conform wiki-ului oficial, Andra Volos a fost una dintre cele mai frumoase concurente din casa Puterea Dragostei. 

Andra Volos, în vârstă de doar 22 de ani, a venit în show cu gânduri serioase de a-și caută jumătatea și, până la urmă, avea să o găsească, fiindcă, de-a lungul a două luni cât a stat competiția amoroasă, l-a cucerit iremediabil pe craiul Bogdan Mocanu.

Născută în Sighetu Marmației Andra Volos este extrem de mândră de familia sa. 

Andra de la Puterea dragostei provine dintr-o familie numeroasă, iar de câțiva ani a decis să îi ajute pe cei dragi ei, așa că a început cariera de succes în modelling în străinătate. 

wiki andra volos biografia varsta iubit

Desigur, Andra Volos a apelat și la niște intervenții estetice pentru a-și asigura succesul în această branșă, iar diferențele sunt uimitoare. Un atu pentru prezența sa care atrage toate privirile.

Părinții Andrei Volos au divorțat când ea era mică și, de la zece ani, a plecat cu mama la Genova. 

Acolo, Andra de la Puterea Dragostei a învățat, acolo s-a format ca om. 

Mama este cea care o ajută, o susține financiar și nu ar avea niciodată nevoie de banii altcuiva. În plus, Andra Volos are și ea job-uri în lumea fashionului, în concluzie, se poate întreține singură.

Încă de la intrarea în emisiunea Puterea Dragostei, Andra Voloș de la Puterea dragostei a fost o concurentă controversată. 

Colegii de concurs au acuzat-o pe Andra că nu are un trecut tocmai curat și că iubita lui Bogdan Mocanu îl cunoaște pe unul dintre cei mai controversați milionari, Dan Bilzerian.

Andra Volos a fost suspectată de unii dintre fani că ar avea o legătură ceva mai strânsă cu Iancu Sterp, însă mulți nu au vrut să creadă până nu au avut o dovadă clară.

Dezvăluirea a fost făcută de o fană înfocată a emisiunii care a scris în comenatariile de pe Youtube la vlogul Reei și Tinei că i-a suprins în fapt pe Andra Volos și Iancu Sterp.

Mulți spun că nu cred până nu văd, însă internauta se jură că ceea ce a scris este adevărat.