ANDREEA ILIE biografie, data nașterii, vărstă, iubit, Instagram

Biografia mezzosopranei ANDREEA ILIE poveste de iubire cu NORRIS MAGEANU


Vezi care este biografia ANDREEA ILIE și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ANDREEA ILIE. Cele mai frumoase poze cu ANDREEA ILIE le gasiti pe pagina ei de Instagram @andreeailieofficial

Wiki: ANDREEA ILIE este mezzosoprana care a ridicat in picioare sala OPEREI din BUCURESTI dupa ce a aparut in " BARBIERUL DIN SEVILLA" in costum de baie.

Gratie frumusetii sale multi vin de atunci la opera sa vada o fata curajoasa.

Cine este femeia care s-a iubit in taina cu eternul fermecator solist al trupei HOLOGRAF, DAN BITTMAN?

DAN BITTMAN o considera artista de opera preferata. ANDREEA ILIE a colaborat cu trupa HOLOGRAF si apoi si in alte proiecte cu DAN BITTMAN promovand la noi genul de soap opera.
ANDREEA ILIE wiki biografie varsta zodie iubit

Idila ANDREEI bruneta sexi si talentata cu DAN BITTMAN s-a petrecut in TIMISOARA locul de nastere al solistei. O poveste traita in secret si niciodata recunoscuta in ciuda faptului ca paparazzi i-au surprins impreuna.

Si mai surprinzator este faptul ca ANDREEA ILIE se cunoaste cu domnisoara ANA ODAGIU cea despre care se spune ca este actula iubita a lui BITTMAN.

Un alt cuceritor ii face curte acum ANDREEI. Este vorba de PRESEDINTELE FEDERATIEI DE AUTOMOBILISM din ROMANIA NORRIS MAGEANU.

NORRIS MAGEANU a fost casatorit cu prezentatoarea CORINA DANILA.

Cei doi s-au despartit in 2009 iar NORRIS a platit pensie alimentara pentru fiica lui si a CORINEI DANILA frumoasa RIANA care a si implinit de curand varsta majoratului.

NORRIS MAGEANU s-a despartit de curand de frumoasa lui logodnica jucatoarea de tenis originara din SINAIA ANA BOGDAN.

NORRIS cunoaste bine orasul SINAIA mai ales ca a petrecut o lunga perioada de timp aici. Este prezent la fiecare editie a  curselor de automobilism  si nu lipseste de la mai toate evenimentele din oras.

La bratul lui NORRIS MAGEANU  au fost mereu prezente domnite frumoase.

NORRIS MAGEANU a trait o poveste de dragoste tumultoasa timp de cinci ani de zile cu LORENA MENGHIA sora celebrei CATRINEL MENGHIA.

NORRIS a mai bifat o poveste de iubire cu MADALINA  NICULESCU fata presedintelui CONSILIULUI JUDETEAN ARGES.

Si acum a venit vremea ANDREEI ILIE  femeia care l-a vrajit pe NORRIS MAGEANU.

Sa vedem care este povestea de viata a frumoasei artiste de opera mezzosoprana ANDREEA ILIE.

ANDREEA ILIE s-a nascut la TIMISOARA la 21 noiembrie 1984 intr-o familie CRESTIN BAPTISTA. Are un frate la fel de talentat tot artist CIPRIAN ILIE.

MUZICA  a fost prezenta  in viata micutei de la inceputuri. Cand s-a nascut ANDREEA ILIE  deja fratele ei mai mare CIPRIAN ILIE si tatal  cantau la  trompeta.

O familie  in care muzica a fost mereu la loc de cinste. ANDREEA a crescut cu imnuri bisericesti , muzica clasica  apoi gratie fratelui CIPRIAN s-a imprietenit si cu muzica contemporana si de jazz.

CIPRIAN ILIE a colaborat cu FILARMONICA BANATUL din TIMISOARA si a castigat mai apoi o bursa in ANGLIA.

ANDREEA a fost influentata de CIPRIAN sa mearga pe acelasi drum profesional greu dar frumos.

ANDREEA a absolvit LICEUL DE MUZICA sectia canto clasic si apoi a urmat FACULTATEA DE MUZICA din TIMISOARA.

La vărsta de 25 de ani Andreea Ilie a avut primul ei concert cu FILARMONICA din TIMISOARA si din anul al II-lea de facultatea s-a si angajat la FILARMONICA.

ANDREEA ILIE a cochetat cu modellingul la 16 ani. A castigat un curs la o agentie de modelling italaina si ANDREEA spune ca i-a fost de ajutor a invatat cum sa mearga cum sa aiaba atitudine.

A avut concerte in tara si strainatate a evoluat de la an la an  a cunoscut artisti  faimosi fotografiile cu ANDREA BOCCELI ii sunt tare dragi.

Fire ambitioasa dorind sa evolueze a decis sa se stabileasca in BUCURESTI.

ANDREEA ILIE poze rare instagram oficial


Prima impresie nu a fost buna ANDREEA a simtit pe pielea ei ce inseamna sa ajungi intr-un oras strain unde nu te cunoaste nimeni si nici nu e dispus sa te ajute.

ANDREEA a reusit sa se faca cunoscuta si aici in capitala ba chiar a devenit colaboratoare a OPEREI BUCURESTENE.

Poate fi vazuta in "BARBIERUL DIN SEVILLA".Frumusetea ei te-ar duce cu gandul la o femie sensibila dar surpriza ANDREEA se declara o femie puternica si chiar mai mult de atat o fire REBELA.

ANDREEA si-a realizat propriile videoclipuri si spune ca isi respecta publicul. Are colaborari cu OPERA din capitala.

ANDREEA ILIE a interpretat-o pe DALILA in opera SAMSON si e tare mandra ca a fost invitata sa cante la concertul organizat de comunitatea italiana MILLENIUM.

Si ce credeti nu puteasa nu ne prezinte propria versiune a cantecului devenit fenomen BELLA CIAO din serialul spaniol "MONEY HEIST" ce a cucerit publicul din intreaga lume.

ANDREEA ILIE este atrasa de genul soap-opera si asa s-a realizat videoclipul "NELLA FANTASIA" in regia lui IONIT TRANDAFIR. Filmarile spectaculoase in padurea de la BOZOS.

Fire deschisa ANDREEA ILIE a fost aleasa imaginea campaniei "OPRESTE BARBARIA, SALVEAZA CIOCARLIA". Proiectul a fost realizat cu sprijinul celor de la HOLGRAF.

Showbizul romanesc are parte de o noua poveste de dragoste. Traita cu discretie de cei doi protagonisti ANDREEA ILIE o femeie ce isi iubeste meseria o canatareta de opera frumoasa si ambitioasa.

Cu un trup de model nu degeaba a cochetat cu modellingul. Iar proaspatul iubit este un barbat matur care stie ce vrea obisnuit ca partenerele sale sa fie femei speciale.