Aplicația LIDL PLUS și cardul fidelitate Lidl Plus păreri forumuri. Oferte, cupoane, taloane răzuibile și cataloage LIDL.

Să ne facem o părere despre noua aplicație Lidl Plus și cardul fidelitate Lidl Plus atașat, inovații care sunt primte cu opinii si comentarii pozitive pe forumuri de către clienți.

Pentru a se înregistra în programul Lidl Plus, clienții pot să descarce gratuit aplicația din Google Play sau AppStore, să își creeze un cont și să selecteze magazinul Lidl preferat

Lidl Plus este prima platforma digitală de loializare a companiei în România. Lidl Plus este o platformă digitală de loializare pe termen lung, dinamică și interactivă, dezvoltată în jurul clienților Lidl, pentru a-i surprinde cu beneficii în plus la cumpărături.

În centrul aplicației stă cardul de fidelitate digital Lidl Plus, pe care utilizatorii trebuie să îl scaneze la casa de marcat pentru a se bucura de beneficiile exclusive oferite de programul de loialitate.

Ofertele Lidl Plus sunt înnoite săptămânal și includ:

♦ Oferte – iau forma unor reduceri și promoții de care clienții pot beneficia prin scanarea cardului digital, înainte de efectuarea plății.

♦ Cupoane – prin intermediul acestora, clienții au acces la promoții, reduceri procentuale sau prețuri speciale aplicate pe cantitatea de produse achiziționate. Cupoanele se activează din meniul aplicației înainte de a scana cardul Lidl Plus la casa de marcat.

♦ Taloane răzuibile – acestea pot ascunde premii, precum cupoane de reducere cu valabilitate limitată la diverse categorii de produse. Clienții pot primi un talon răzuibil digital, în urma autentificării la casa de marcat cu cardul fidelitate Lidl Plus și plății cumpărăturilor.

Aplicația LIDL PLUS oferă și opțiuni digitale prin care clienții își pot organiza eficient vizita în magazin și monitoriza bugetele alocate cumpărăturilor:

♦ Istoricul cumpărăturilor – prin această funcție, clienții au acces la istoricul bonurilor de cumpărături în format digital, pe care sunt afișate toate beneficiile Lidl Plus folosite, astfel încât să poată contoriza economiile realizate într-o anumită perioadă de timp prin folosirea aplicației.

♦ De asemenea, cu ajutorul bonurilor digitale de cumpărături, clienții pot returna produsele, fara a fi nevoie să le păstreze în format fizic.

Cu ajutorul broșurilor digitale cu ofertele Lidl, clienții au acces la cataloagele săptămânale, prin intermediul cărora pot vedea ce produse și oferte sunt disponibile în magazinele Lidl din țară.