aseyda.ro pareri magazin cu uleiuri de masaj, creme de corp. ulei Yamuna

Părerea comentariilor despre magazinul online www.aseyda.ro de pe forumurile cu topicuri despre Yamuna professional Aseyda, ulei Yamuna pareri, Yamuna ulei struguri, creme de masaj profesionale Yamuna anticelulitice.

1. Păreri Pozitive - 0,70

2. Sentiment Negativ- 0,58

3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Aseyda Cosmetic Center a fost înființată in anul 2008 ca distribuitor de produse cosmetice profesionale.

Din iunie 2010 a luat naștere Magazinul on line, www.aseyda.ro, locul unde puteți găsi o gama variată de produse profesionale, care pot fi folosite atât in saloanele de înfrumusețare, cât si pentru uz personal.

www.aseyda.ro pareri forumuri contact

Începutul anului 2011 a fost marcat de reușita obținerii titlului de importator unic in Romania al produselor marca Yamuna - Ungaria, fapt ce a dus la micșorarea semnificativa a preturilor, extinderea gamei de produse pentru cosmetica corporala, precum si introducerea noilor produse pentru Cosmetica Faciala si SPA.

In anul 2014, Aseyda Cosmetic Center și-a completat portofoliul cu doua game din Spania, de la Flor de Mayo si La Casa de Los Aromas, ce conțin produse pentru cosmetica, SPA si DEKO.

In 2015, Aseyda Cosmetic Center a semnat un parteneriat important cu cei de la Lady Stella si Petra - Ungaria, pentru produsele profesionale de cosmetica corporala si faciala.

In acest an, Aseyda Cosmetic Center și-a completat portofoliul cu o gama de uleiuri profesionale, naturale, fără parabeni, precum si o gama cu produse de par si corp cu extract din lapte de capra.

Pe cei de la Aseyda Cosmetic Center îi găsiți peste tot: pe site-ul www.aseyda.ro, la expozițiile de profil, pe Facebook, Twitter, Messenger, You Tube, dar scopul lor este sa ajungă la fiecare dintre voi, in "geamantanul cu cosmetice".

CONTACT YAMUNA - ASEYDA - MAGAZINUL TAU DE FRUMUSETE

Str. Catrunesti nr.2, sector 4, Bucuresti (statia de metrou Aparatorii Patriei, se intra din Drumul Jilavei), 042169 Bucuresti, Romania.