BAD ANGIE biografie ”fără machiaj”. vărstă, iubit, Instagram vedeta Chefi la Cuțite

Vezi care este biografia Bad Angie (numele real Angie Moisescu) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Bad Angie. Cele mai frumoase poze ale Bad Angie le gasiti pe pagina ei de Instagram @angie_moisescu

Biografia lui Bad Angie este una foarte agitată. 

Angie Moisescu a fost căsătorită, are un băiețel, dar a fost nevoită, din cauza problemelor financiare, să-l lase în grija celui care i-a fost partener de viață.

Angie Moisescu este tânăra dansatoare care a făcut un spectacol delicios de indecent când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”.

Cunoscută drept Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în București.

Bad Angie are un copil în vârstă de 11 ani, muncitor și inteligent, care își dorește o carieră de fotbalist.

După cum spuneam Angie Moisescu aka Bad Angie a fost căsătorită timp de 4 ani. Spune că se vedea foarte rar cu șotul său.

bad angie wiki biografie varsta iubit

A cedat custodia copilului, pentru că așa a fost situația ei financiară atunci. La acel moment, o pensie alimentară era foarte mică. Mama lui Angie Moisescu era bolnavă, la pat.

Trebuia să aibă grijă de ea. când a divorțat, avea vîrsta de 22 de ani și când s-a căsătorit, avea vărsta de 19 ani. Acum, gândind la rece, Bad Angie spune ca își dorea doar o familie, nu era îndrăgostită

Angie Moisescu, alias "Bad Angie", a făcut un spectacol incredibil în emisiunea "Chefi la cuțite". Aceasta a fost preferata chefului Cătălin Scărlătescu, iar aceasta este cunoscută drept o dansatoare foarte bună. Dar, oare ce mai face aceasta, după ce a apărut în emisiunea "Răi da Buni"?

După ce a avut un debut fabulos în emisiunea "Chefi la cuțite", Bad Angie nu s-a oprit aici!

Angie Moisescu postează constant pe rețelele contul de Instagram și de Facebook deliciile culinare pe care le prepară, dar și fotografii pe care unii le-ar numi obraznice sau provocatoare.

Angie Moisescu și-a pus poze cu decolteul său generos, iar internauții au admirat-o foarte mult.

Dar nu doar pentru ce a înzestrat-o mama natură, ci mai ales și pentru platourile cu mâncare pe care aceasta le face.

Blonda Bad Angie este dorită de mulți bărbați. Cine nu și-ar dori o tânără care să gătească atât de bine, dar și care să arăte mult mai bine? Este o dorință pe care toți bărbați și-ar dori să fie îndeplinită.