Treceți la conținutul principal

Câștigători concurs 100 Years of Haribo 2020. Câștigă o Petrecere Goldbear Party pe haribo100.ro

Conform regulamentului, concursul 100 Years of HARIBO Petrecere Aniversară se desfășoară până în data de  30 noiembrie 2020, online pe haribo100.ro.

Anunțarea câștigătorilor concursului 100 Years of HARIBO se va realiza prin publicarea acestora pe www.haribo100.ro într-o secțiune special dedicata acestei promoții în termen de aproximativ 15 zile de la data validării acestora.

Premiul cel mare constând in petrtecere aniversară Goldbear Party va putea fi revendicat de către câștigător în maximum 1 an de zile de la data validării.

Câștigătorul poate opta pentru data si locația unde va avea loc petrecerea, în limitele bugetului oferit, organizarea efectiva a petrecerii (decorațiuni petrecere, tort aniversar personalizat Haribo, animator, mascota Haribo, produse sampling etc.) fiind in responsabilitatea exclusiva a Organizatorului.

Cum participi la concursul 100 Years of Haribo 2020

Participantul trebuie sa achizitioneze minimum un Produs Participant din gama Hariboin perioada Campaniei Promoționale 100 Years of Haribo si sa poata face dovada de achizitie (bon fiscal sau factura fiscala respectiv factura electronica pentru achizitiile online).
castigatori concurs haribio petrcere aniversara 2020

Un Participant unic poate inscrie in Campanie maximum 5 (cinci) numere de bon/factura pe zi, respectiv 50 (cincizeci) de bonuri fiscale / facturi fiscale sau electronice pe toata perioada campaniei.

Participantii se pot inscrie in concursul Haribo online prin completarea formularului de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.haribo100.ro. Formularul de inscriere se afla in sectiunea „Inscriere / Inregistreaza-te”.

Ce produse participă la concursul 100 Years of Haribo 2020


La campanie participa toate produsele comercializate de catre Organizator sub marca « HARIBO » pe piata din Romania (sunt eligible inclusiv achizitiile din mediul online), in ambalaje de 100 gr. respectiv 200 gr. 

Ce premii câștigi la concursul 100 Years of Haribo Goldbear Party


♦ 66 x Surprise Packs 

Fiecare premiu constând in Surprise Packs este format din: 1 punga Haribo Goldbear 250g, 2 pungi Haribo 100g, 1 Plush Bear branded Haribo, 1 breloc de chei, 1 pix branded Haribo 

♦ 33 x Family packs – tickets (2 adulti si 2 copiii)

Fiecare premiu constand in Family packs – tickets este format din cate 4 bilete la un parc tematic, care va fi ales de catre Organizator si asigura accesul pentru 2 adulti si 2 copiii. 

Biletele sunt nenominale si vor putea fi revendicate in maximum 1 an de la data validarii castigatorului. Premiul acopera doar costul cu accesul in incinta parcului  tematic, alte cheltuieli conexe cum ar fi transportul de la adresa de domiciliu la locatie, etc., sa fie suportate de catre castigatori.

♦ MARELE PREMIU 1 x Petrecere aniversara - Goldbear Party 
MAI POTI CITI