Câștigători Concurs MILKA 2020 FORD KUGA. Înscrieri pe pentrutine.milka.ro sau SMS la 1844

Potrivit regulamentului concursul 2020 “De la Milka pentru tine” Ford Kuga se desfășoară în perioada 01 septembrie 2020 – 30 septembrie 2020 online pe pentrutine.milka.ro sau prin SMS la numărul 1844.

Premiile constând in Laptop si Card cadou IKEA vor fi expediate câștigătorilor concursului MILKA la adresele indicate de către aceștia în procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe pagina pentrutine.milka.ro

Premiul concursului Milka 2020 constând în Masină FORD KUGA va fi înmânat câștigătorului in termen de maxim 60 zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe pagina pentrutine.milka.ro.

Câștigătorul va fi informat, după încheierea procedurii de validare, cu privire la modalitatea de intrare în posesie a premiului
castigatori concurs milka 2020 masina ford kuga

Cum participi la concursul “De la Milka pentru tine” Ford Kuga 2020


Participantul trebuie sa cumpere produse MILKA participante la promoție de minimum 14 lei, pe același bon fiscal, in perioada Campaniei si sa poată face dovada de achiziție

Achiziționarea mai multor produse MILKA pe un singur bon fiscal, a căror valoare este multiplu de 14 lei, nu da dreptul participantului de a înscrie acel bon fiscal de mai multe ori in Campanie.

Participantul se va înscrie la concursul “De la Milka pentru tine” 2020 exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor Numere de bon fiscal, distincte, in oricare dintre cele doua modalități de înscriere si cu respectarea condițiilor solicitate în regulament.

Participantul va folosi pentru înscriere un număr de telefon mobil valid, personal, valabil in următoarele rețele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom sau DIGI.

Participantii se pot inscrie in Campania promoțională Milka 2020 prin una dintre urmatoarele modalitati: 

♦ SMS - prin expedierea unui SMS la 1844 (număr cu tarif normal, in rețelele Orange, Vodafone, Telekom si DIGI)

♦ Online - prin completarea unui formular de înscriere disponibil la accesarea website-ului pentrutine.milka.ro

Ce premii se câștigă la concursul MILKA 2020


In cadrul Campaniei promoționale Milka vor fi acordate următoarele categorii de premii:

♦ Premii acordate prin momente norocoase

50 x Laptop Dell Inspiron 3593

150 x card cadou IKEA în valoare de 750 lei (perioada de valabilitate de 3 ani)

♦ Marele premiu acordat prin tragere la sorti la finalul Campaniei:

1 x Masină FORD KUGA

ATENȚIE! In cadrul prezentei Campanii promoționale MILKA 2020, un participant poate castiga un singur premiu acordat pe moment norocoas si marele premiu, respectiv un Laptop sau un Card cadou IKEA si masina, pe toata durata de desfasurare a campaniei.

Cu un singur bon fiscal nu poate castiga mai mult de un premiu acordat in cadrul Campaniei.