Câștigători Concurs POIANA 25 ani 2020. Câștigă un Rucsac din piele pe www.25anipoiana.ro

Conform regulamentului concursul ciocolata Poiana 25 de ani “Sărbătorește primul sfert de secol delicios de Poiana” se desfășoară online pe www.25anipoiana.ro în perioada 1 - 30 septembrie 2020.

Anunțarea câștigătorilor concursului Poiana 25 de ani 2020 se va realiza prin publicarea acestora online pe site-ul www.25anipoiana.ro intr-o secțiune special dedicata acestei Campanii in termen maximum 30 de zile lucrătoare de la data validării tuturor câștigătorilor.

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceștia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data publicării câștigătorilor online pe www.25anipoiana.ro

Cum participi la concursul “Sărbătorește primul sfert de secol delicios de Poiana” 2020

castigatori concurs ciocolata poiana 25 de ani rucsac de piele

Participantul la promoția ciocolata Poiana 25 de ani trebuie sa achiziționeze cel putin 2 Produse promoționale Poiana si să păstreze bonul fiscal;

Participantul trebuie sa aibă drept de participare potrivit prevederilor art. 5 de mai sus;

Participantul la concursul Poiana 25 de ani 2020 se va înscrie in cadrul Campaniei exclusiv prin accesarea website-ului www.25anipoiana.ro, accesarea secțiunii “INSCRIE BONUL” și completarea formularului de participare.

Participantul la tombola Poiana 25 de ani trebuie sa păstreze bonul fiscal in original si nedeteriorat. Bonul fiscal trebuie sa ateste achiziția a minimum 2 produse participante in perioada de desfășurare a Campaniei.

Ce premii câștigi la concursul “Sărbătorește primul sfert de secol delicios de Poiana” 2020


♦ 100 x Portofel Iutta – dimensiune 20*11 cm; piele naturala neteda in exterior, căptușită cu țesătură la interior; Detalii exterioare: motive tradiționale brodate pe capacul portofelului; Culoare: rosu; Brand: Iutta

4 150 x Rucsac Iutta – dimensiune 23*29*13 cm; piele naturala texturata in exterior, căptușită cu țesătură la interior; detalii exterioare: motive tradiționale brodate pe capacul rucsacului; Culoare: rosu; Brand: Iutta

ATENȚIE! Câștigătorii premiilor oferite in cadrul concursului Poiana 25 de ani NU au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/ parametrilor premiilor câștigate.

In cadrul prezentei Campanii, un participant poate câștiga un singur premiu din fiecare categorie, respectiv un rucsac si un portofel.