Câștigători concurs TESORI D’ORIENTE ESENTA MARII 2020. Câștigă o excursie exotică pe esentamarii.ro

Conform regulamentului concursul TESORI D’ORIENTE – DESCOPERA ESENTA MARII se va încheia la data de 31.10.2020.

Câștigătorii premiilor principale ale concursului TESORI D’ORIENTE – DESCOPERA ESENTA MARII  2020 vor fi anunțați pe siteul www.esentamarii.ro timp de 2 săptămâni după efectuarea extragerii.

Desemnarea câștigătorilor premiilor principale ale concursului TESORI D’ORIENTE – DESCOPERA ESENTA MARII  2020 se va face in data de 4.11.2020, din totalul celor înscriși in Campanie prin concatenarea listelor de înscriere aferente metodelor de înscriere.

Cum participi la concursul TESORI D’ORIENTE – DESCOPERA ESENTA MARII  2020

castigatori concurs tesori esenta marii 2020

Pentru a se înscrie in tombola de la sfârșitul campaniei si a fi eligibili de câștig pentru premiile Campaniei, clientii ce achiziționează minim 2 (doua) produse Tesori d’Oriente din orice punct de vânzare din Romania in intervalul 1.09.2020  – 31.10.2020  pot înscrie bonul fiscal aferent achiziției produselor prin SMS, trimițănd un mesaj cu tarif normal la numărul 1846 cu textul „vacanta” urmat de numărul bonului fiscal, sau online, pe www.esentamarii.rola secțiunea „INSCRIE BON”.

ATENȚIE! Participanții la concursul DESCOPERA ESENTA MARII trebuie sa păstreze bonul fiscal aferent achiziției produselor Tesori d’Oriente in vederea validării premiului.

Ce premii se pot câștiga la concursul TESORI D’ORIENTE – DESCOPERA ESENTA MARII  2020

♦ „Premii principale” – 1 x Voucher Călătorie in valoare de 1500 euro la o agenție de turism agreată de către Organizator cu valabilitate 24 luni, 

♦ 3 x Set Aromaterapie, 5 x Set Relaxare baie

Un Participant la Campanie poate câștiga un singur premiu pe durata concursului.

Organizatorul are obligația legala de a face publice numele câștigătorilor si premiul câștigat de aceștia conform OG 99/2000. Aceste informații vor fi publicate pe site-ul promoției: www.esentamarii.ro.