Cele mai puternice antibiotice naturale: Echinaceea, Argintul coloidal, Uleiul de Oregano, Mierea de albine, mierea de Manuka,

Cele mai puternice antibiotice naturale. Antibiotice naturale pentru infecții. Plante antibiotice naturale. Cel mai puternic antibiotic natural din lume pentru piele. Ceaiuri antibiotice pentru infecții în corp.

Pentru a preveni și lupta împotriva infecțiilor, nu este nevoie să te duci la farmacie și să cumperi medicamente care necesită prescripție medicală.

Poți să alegi una din variantele naturiste de antibiotice pe care urmează să ți le prezentăm. Așadar, nu ezita să folosești următoarele antibiotice naturale.

♦ Cele mai puternice antibiotice naturale: Echinaceea

Echinaceea are acțiune imunostimulatoare, antibiotică, antivirală și poate fi administrată sub forma de tinctură, comprimate (ce conțin extract de echinaceea), suc proaspăt stabilizat.
cele mai puternice antibiotice naturale pentru infectie in corp
Tratamentul cu echinaceea durează între 10 și 30 de zile, dar doza și tipul de administrare este bine să fie recomandate de medicul apifitoterapeut.

♦ Cele mai puternice antibiotice naturale: Uleiul de oregano

Studiile clinice au demonstrat ca acesta este cel mai puternic antibiotic natural ce aduce organismului numeroase proprietăți curative: antibacterian, antispasmodic, anestezic, antivenin, antiparazitic, antimicrobial, antifungic.

Un adevarat aliat al organismului in special în perioadele în care virozele sezoniere sunt predominante, uleiul de oregano poate acționa pe doua cai: ca modalitate de prevenție, dar si ca tratament pentru a grăbi vindecarea. 

Uleiul de oregano acționează atât ca un bun expectorant și agent antiviral si totodată ca un antioxidant ce ajuta la eliminarea toxinelor si stimularea imunității.

♦ Antibiotice naturale pentru infecții: Argintul coloidal

Argintul coloidal este considerat unul dintre cele mai puternice şi eficace antibiotice naturale; are un spectru foarte larg de acțiune, acționând contra a mai mult de 600 agenți patogeni, inclusiv acei germeni virulenți care au dezvoltat rezistența la antibiotice uzuale.

Argintul coloidal este un tratament eficient pentru diverse boli infecțioase, însă este diferit de antibioticele și chimicalele moderne, întrucât împiedică existența și reproducerea microorganismelor.

♦ Antibiotice naturale pentru infecții: Sâmburii de grepfrut

Ai două variante: fie achiziționezi un extract obținut din acești sâmburi de la plafar, fie pui la uscat niște sâmburi de grepfrut după ce mănânci fructul și apoi îi zdrobești într-un mojar. Alegerea îți aparține!

Grepfrutul este unul dintre cele mai ieftine antibiotice naturale ce poate fi consumat de persoane de toate vârstele. Acest fruct are abilitatea de a ucide bacteriile, ciupercile, paraziții și virușii.

♦ Antibiotice naturale pentru infecții: Mierea de Manuka

Aceasta este o miere monofloră, de origine din Noua Zeelandă Mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antifungice, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice.

♦ Cele mai puternice antibiotice naturale: Șovârful

Uleiul de șovârf poate ucide pneumococii, stafilococii, streptococii și enterococii, bacterii care pot cauza diverse boli.

Mai mult, acest ulei poate fi folosit în lupta împotriva a 25 de tipuri de bacterii, inclusiv a celor rezistente la antibiotice pe bază de chimicale.