DANA BUDEANU biografie, copii, vârstă, înălțime, studii, zodie, Instagram oficial

Cine este Dana Budeanu (zodia Rac). Dana Budeanu biografie, vărstă, înălțime. Află care este averea Danei Budeanu și care e data nașterii, cine este soțul Danei Budeanu, ce copii are Dana Budeanu și cine sunt părinții ei.

Conform biografiei, Dana Budeanu a renunțat complet la numele său de fată, Guțilă, preferând să rămână cu numele de familie al lui Radu Budeanu, fostul soț, deși a divorțat de 9 ani de el.

Pe Dana Budeanu o puteţi găsi pe pagina oficială de Instagram @danajustlove şi pe YouTube pe contul - Vedict Dana Budeanu . Contul de instagram Diana Budeanu are peste 300.000 de urmăritori și este cont verificat cu bulină albastră.

Wiki biografie Dana Budeanu

dana budeanu biografia varsta copii avere studii

Data nașterii Dana Budeanu: 22 Iulie 1979 (zodia Rac)

Părinți Dana Budeanu: Lucreția Guțilă, Adrian Guțilă

Studii Dana Budeanu: University College London, The London School of Economics and Political Science

Copii Dana Budeanu: Maria Budeanu, Dana Budeanu

Dana Budeanu, 41 de ani, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Click și Ciao și care între timp a mai preluat și alte mărci cunoscute de publicații scrise sau online:  Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT de la Adrian Sârbu.

Dana Budeanu se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor.

Într-un interviu Dana Budeanu spunea că a încercat mereu să păstreze o relaţie bună cu fostul soţ de dragul celor două fetiţe care au nevoie în preajma lor şi de o prezenţă masculină.

Chiar dacă Dana Budeanu a devenit un fenomen și ea este pefect conștientă de asta, a încercat mereu să îşi ţină copii şi viaţa sa intimă cât mai departe de lumina reflectoarelor și de bârfele mondene.

Cu toate acestea despre Dana Budeanu se spune că ar fi avut o relație cu regizorul Iulian Moga, fratele celebrului compozitor Marius Moga. Aceste zvonuri nu au fost însă niciodată confirmate de către niciunul din cei doi.