Treceți la conținutul principal

GABRIELA Firea scandal cu Simona Gherghe. A STRICAT prietenia cu vedeta TV.

Incredibil de șocant! Simona Gherghe și Gabriela Firea, de la prietenie la dușmanie! Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!

De ce s-a intâmplat acest acest lucru? Care sunt cauzele pentru care Gabriela Firea a desființat relația de prietenie cu Simona Gherghe?

Ei bine tot din cauze politice s-a rupt prietenia dintre Gherghe si Firea!

Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii”, a declarat, la postul România TV, Gabriela Firea, într-o emisiune moderată de realizatorul Victor Ciutacu.

Consultantul politic Răzvan Săndulescu a devenit șeful de campanie al lui Nicușor Dan la alegerile locale 2020. Acest lucru a enervat-o complet pe fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.
gabriela firea se razbuna pe simona gheorghe

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit pe 7 iulie 2018. Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, vedeta a născut cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Conform biografiei, Răzvan Săndulescu se poate laudă cu o carieră destul de interesantă în sectorul politic din România.

Soțul Simonei Gherghe a fost mai întâi jurnalist, fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000.

Între anii 2000 - 2002, Răzvan Săndulescu a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între anii 2002 - 2004 a coordonat departamentul de PR al PNL.

De asemenea, a fost membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004 și are trecut CV zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova.

După o pauză începută la nașterea celui de-al doilea copil, Gherghe este din nou pe micile ecrane. Acum, ea și Mirela Vaida au făcut schimb de emisiuni.

În timp ce Mirela Vaida prezintă „Acces Direct”, Simona Gherghe a preluat frâiele emisiunii „Mireasa”, showul matrimonial de la Antena 1.
MAI POTI CITI