ITU - STOP păreri forumuri, prospect, indicații, contraindicații

Pe forumuri, părerile despre ITU - STOP capsule sunt pozitive și exprimă multumirea comentatorilor despre acest supliment natural pentru tratarea Infecțiilor de la nivelul Tractului Urinar.

Ce este ITU - STOP capsule și pentru ce se utilizează


ITU-STOP este un supliment alimentar care contine o concentratie ridicata din extract de Afin-american (Vaccinium macrocarpon) standardizat, cu 30% PAC o sursa bogata de bioflavonoide si concentrat de Rachitele (Vaccinium oxycoccos) obtinut prin utilizarea tehnologiei unice care permite conservarea tuturor substantelor active si cresterea activitatii lor – cunoscute sub denumirea de criodesicare/liofilizare.

ITU-STOP este un supliment alimentar cu o formulă unică și concentrată obținută prin utilizarea tehnologiei de conservare a substanțelor active și creștere a activității lor, destinat a neutraliza bacteriile care provoacă 85% din cazurile de Infecții la nivelul Tractului Urinar.ITU-STOP poate fi folosit in combinatie cu antibiotice.

Beneficiile principale ale ITU-STOP sunt:

- Reduce frecvența micțiunilor (urinărilor)

- Diminuează disconfortului din timpul urinării

- Poate fi administrat împreună cu antibiotice (pentru a împiedica apariția eventualelor recurențe)

Compoziție ITU-STOP Sole Pharma


♦ Ingrediente/ capsula transparenta: D-manoza, capsula: gelatina; agent antiaglomerant: stearat de magneziu;

♦ Ingrediente/ capsula rosie: extract uscat din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), cu 30% PAC / proantocianidine; concentrat 10: 1 din fructe de Rachitele (Vaccinium oxycoccos) criodesicate; capsula: gelatina, coloranti/oxid de fier, dioxid de titan; agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

Mod de administrare ITU-STOP


1 capsulă roșie și 1 capsulă transparentă/zi.

Capsulele se înghit cu o cantitate suficientă de lichid.

Contraindicații și atenționări ITU-STOP

Sensibilitate crescuta (alergie) la oricare dintre ingredientele produsului.

Va rugam sa cititi cu atentie indicatiile inscrise pe eticheta inainte de utilizare.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.