MARA OPREA biografie, vărstă, înălțime, iubit, Instagram

Vezi care este biografia MARA OPREA și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are MARA OPREA și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante și frumoase poze cu MARA OPREA le găsiți pe pagina ei de Instagram oficială @maraopreaa

Conform biografiei profesionale Mara Oprea este o tânără actriță care își va face debutul în televiziune cu rolul ADELA din noul serial Antena 1 care poartă tot numele, cum altfel 😃 de ADELA.

Despre data nașterii si vărsta actiței Mara Oprea nu se găsește nimic public, și poate dintr-un anumit punct de vedere e mai bine.
 
mara oprea biografia wiki varsta zodie

Fostă elevă a colegiului Gheorghe Lazăr (a absolvit în 2018),  Mara Oprea a ales ori să nu își facă publice datele personale, ori chiar s-a dedicat pană acum artei teatrale ca studentă la UNATC așa încât nu a lăsat ”urme digitale” în afară desigur de contul oficial de Instagram de unde putem reconstitui o parte din viața ei cu ajutorul fotografiilor și filmulețelor postate.

Știm că în anul 2017 Mara Oprea a câștigat unul din Premiile de interpretare pentru rol principal feminin, pentru rolul Colombe la festivalul AmFiTeatru la Botoșani.

Tot ăn 2017, Mara Oprea a făcut parte din distribuția piesei „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”, inspirată din „Gargantua şi Pantagruel” de Rabelais și pusă pe scena la Teatrul Excelsior, acolo unde a jucat alături de Dan Pughineanu, Dana Marineci, Loredana Cosovanu.

In 2019 Mara Oprea a pus in scenă ca si regizor, sub coordonarea profesorului Anca BRADU, piesa "SONATA ÎN RE MAJOR", după Francisc Munteanu in cadrul evenimentului UŞI DESCHISE la UNATC! 

poze rare mara oprea actrita serial adela
Adela, personajul căruia îi va da viață Mara Oprea în noul serial de la Antena 1, unul dintre personajele principale ale poveştii este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist. O fată foarte drăguţă şi simpatică, bună cu toată lumea, chiar dacă nu i se întorc aceste lucruri.

Mara Oprea sune că a avut foarte mari emoţii când a aflat că va fi protagonista acestui serial, însă faptul că are lângă era întreaga echipă a ajutat-o foarte mult!

Producția ADELA este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul.