MATHAUS plata în rate fără dobândă păreri formuri. Lista cardurlor plata online pe www.mathaus.ro

Magazinul Mathaus.ro păreri forum plată în rate fără dobândă


Pe www.mathaus.ro poți opta pentru achiziționarea produselor de pe site și în rate, fără dobândă.

Ai parte de rate fără dobândă prin cardurile de credit Card Avantaj, Optimo Card (Credit Europe Bank), Star BT (Banca Transilvania), Alpha Card (Alpha Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau cele emise de BRD Finance.

Referitor la plata în rate fără dobândă la mathaus.ro părerea comentariilor de pe forumuri este una pozitivă din partea clienților mulțumiți că au la dispoziție o paletă diversificată de opțiuni de plată, incusiv cea a ratelor fără dobândă.

Listă rate fără dobândă la cumpărăturile și achizțiile făcute online pe www.mathaus.ro

mathaus plata in rate fara dobanda pareri forum


♦ Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate fără dobândă

♦ Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate fără dobândă

♦ BRD Finance - 1, 3, 6 sau 10 rate fără dobândă

♦ Bonus Card (Garanti Bank) - 1 - 12 rate fără dobândă

♦ Optimo Card - 18, 24 sau 36 rate (minim 500 lei)

♦ Alpha Card (Alpha Bank) - 2 - 12 rate fără dobândă

Pe lângă magazinele fizice, Mathaus mai are și o flotă de camioane prin care livrează materialele de construcție oriunde în țară. 

Așa că nu contează unde se află casa sau proiectul tău. Și nu contează ce ai de făcut. Găsești de toate, de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje. 

Ai o mulțime de modele de parchet, gresie și faianță, uși de interior și exterior. Și le poți primi pe toate acasă, fără stresul livrării.

Practic, găsești tot ce ai nevoie la Mathaus. Și, dacă ai sau îți faci CardAvantaj, plătești materialele în rate fără dobândă. CardAvantaj mai are și alte promoții bune