NEMILOSUL ISTANBUL rezumat episoade, actori, muzica de început

Nemilosul Istanbul rezumat online al episoadelor noului serial turcesc de la KANAL D


Kanal D va difuza un nou serial turcesc, „Nemilosul Istanbul'/ („Zalim Istanbul” aka Ruthless City') care în varianta originală are 39 de episoade.

Conform rezumatului NEMILOSUL ISTANBUL este povestea ecranizată pentru televiziune a luptei pentru supravietuire a unei familii care se zbate să isi construiască o viață decentă intr-un oraș complicat, plin de capcane periculoase.

Fie ca vin din partea strainilor sau chiar a celor apropiati, aceste încercări ale vieții zilnice pun la incercare solidaritatea si iubirea intre cei patru membri ai familiei.

nemilosul istanbul rezumat episoade finale
Seher Yilmaz (Deniz Ugur), personajul feminin central al serialului Nemilosul Istanbul, traieste cu cei trei copii ai sai in Antakya, un mic orășel aflat în sud-estul Turciei.

Saracia si lipsa de perspective ii determină să se mute in Istanbul, orasul tuturor posibilitatilor, locul unde cu totii spera ca vor gasi parghiile necesare pentru a-si construi un rost, o existenta demna.

Drumurile lui Seher se intersecteaza cu cele ale lui Agah Karacay (Fikret Kuskan), cunostinta veche a femeii. Agah este un barbat bogat, care s-a mutat din Antakya in Istanbul cu multi ani inaintea lui Seher. Reintalnirea va fi un test pentru cei doi, dar si pentru fiecare membru al celor doua familii.

Din perspectiva scenariului productiei, este interesanta proiectarea orasului Istanbul ca fiind un personaj in sine, un amestec de fascinatie, pericol, promisiuni, de multe ori fără finalitate, dar si impliniri pentru care trebuie sa lupti cu inversunare.

Cosmopolitul Istanbul e ca o entitate mustind de viata, de oportunitati, dar care te inghite cu totul daca nu ai calitatile si determinarea necesare sa ii faci fata.

NEMILOSUL ISTANBUL este un serial despre o poveste de viață plină de incercari, in care se vor regăsi telespectatorii acestui serial, relatia incredibila intre frati, pe de o parte, si intre mama si copiii sai, pe de alta parte, povestile de iubire si piedicile aparute in viata personajelor.

„Nemilosul Istanbul' este un serial care redă o calatorie emotionanta in sufletul oricarui privitor.

Actori distribuție serial NEMILOSUL ISTANBUL

Pe unii dintre actorii acestui nou serial turcesc am mai avut ocazia sa ii urmaărim jucând in roluri interesante in productii de succes, la Kanal D. 

Astfel, în serialul NEMILOSUL ISTANBUL ii vor revedea pe actori:

♦ Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata'), 

♦ Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu'), 

♦ Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha') 

♦ Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor', si Ender Serez in „Yaman').

Muzica de început a serialului Nemilosul Istanbul este compusă de ALP YENIER. 

Toată coloana sonoră originală a seriei Zalim Istanbul se află pe canalul YouTube Avșar Film și pe toate platformele de muzică digitală.

Acesta fiind rezumatul pe scurt al serialului NEMINLOSUL ISNATBUL nu rămâne să vă convingeți singuri de frumusețea lui, urmarind din 21 septembrie 2020 (nu se cunoaste precis data difuzarii) toate episoadele doar la Kanal D.

UPDATE Kanal D a anunțat premiera noului serial turcesc „Nemilosul Istanbul” de miercuri, 7 octombrie, de la ora 20.00 va fi difuzat primul episod.