Treceți la conținutul principal

Răzvan Simion și Noua Iubită, cum arată, ce vârstă și ce nume are - FOTO

Wiki monden: Răzvan Simion și noua iubită, cine este, ce vârstă are și cum o cheamă - FOTO


Pe rețelele sociale au apărut câteva poze cu Răzvan Simion și noua sa iubită, în timp ce se aflau într-un club, împreună cu mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton, printre care bunul său coleg Dani Oțil și iubita lui și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu (cunoscută drept "Mama Natură").

Dacă Lidia Buble (fosta iubită a lui Răzvan Simion) nu și-a găsit încă jumătatea, nu aceeași este situația lui Răzvan care, în ultima vreme, a tot fost surprins în compania mai multor domnișoare.

La sfârșitul lunii august 2020, Răzvan Simion a fost fotografiat, în timp ce se afla într-o mică escapadă în Turcia, alături de o brunetă misterioasă.
poze cu razvan simion si noua sa iubita biografie mondena

Atunci vedeta Antena 1 a sugerat ca apare in imagini alaturi de fiica lui, Ianca. Cu siguranta nu e vorba de adolescenta, avand in vedere ca tunsoarea si apectul fizic al tinerei misterioase nu se potriveste cu cel al unei adolescente de 16 ani.

Acum însă totul despre noua iubită a lui Răzvan Simion a fost făcut public chiar de Tinu Vidaicu printr-o serie de Instastories. 

Mândru de locul în care se aflau cu toții, Tinu a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care apare și Răzvan Simiomn, lângă o brunetă tânără, cu părul lung.

Fără nicio intenție de a se mai ascunde, cei doi îndrăgosțiti s-au lăsat filmați și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Însă pentru cei curioși să știe mai multe detalii despre noua iubită a lui Răzvan Simion poza nu spune mare lucru.

În afară decât că știm cum arată noua iubită a lui Răzvan Simion, nu stim cum se numește, ce vărstă are și cu ce se ocupă.... iar acest lucru nu va face decât să mărească misterul, care pe unii îi va nemulțumi foarte tare.
MAI POTI CITI