Treceți la conținutul principal

ROXANA ERDEI aka RUXI OPULENTA biografie, vârsta, iubit, nume real, Instagram

Vezi care este biografia RUXI OPULENTA (numele real ROXANA ERDEI) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are RUXI OPULENTA și care este anul nașterii. Wiki cine este si care sunt cele mai interesante poze cu RUXI OPULENTA de pe pagina ei de Instagram @ruxsiopulenta

In 7 septembrie 2020 începe un nou sezon CHEFI LA CUTITE si una dintre concurente este fata care se lupta cu băieții in stand-up comedy.

Cine este ROXANA ERDEI cunoscuta publicului  ca personajul savuros "RUXI OPULENTA" sau" HELLO POOR PEOPLE?"

 In 2015 ROXANA aka RUX împreună cu  domnișoară cunoscuta sub numele de "CREATA" au realizat proiectul LIKE ONE care s-a bucurat de succes.

ROXANA ERDEI si-a continuat activitatea apoi pe YOUTUBE are vlogul care este urmărit de peste  1, 7 milioane de followers.
cine este ruxi opulenta wiki biografie varsta iubit

ROXANA ERDEI  nici acum nu realizează ca a devenit creator de conținut si unul dintre cei mai importanți INFLUENCERI in online.

A făcut totul in joaca dar cu INFINITA PASIUNE.

ROXANA ERDEI are doi frati  si spune ca a avut o copilărie normala nici săraca nici bogata. Este absolventa UNIVERSITĂȚII BUCUREȘTI- FACULTATEA DE LIMBI MODERNE si APLICATE in perioada 2005-2010.

Timp de cinci ani a activat ca regizor, scenarist si actor. Este iubita in mediul online dar ROXANA in viata reala este total diferita de personajele pe care le interpretează.

ROXANA nu are ceva cu persoanele  in general ci mai degrabă cu SOCIETATEA ROMANEASCĂ cu cei care își etalează bogăția si opulenta pe internet când în viata reala NU SUNT ASA.

Asa a ajuns RUX sa ironizeze sa folosească satira si cei care sunt fani care o urmăresc de la începuturi înțeleg ca ceea ce face ROXANA este satira .

E curios cum unii chiar nu înțeleg si au senzația ca ROXANA aka RUXI OPULENTA este o femeie bogata și celebra care nu ii are la inima pe cei care nu sunt bogați.

HEY," POOR PEOPLE" un  este UN PERSONAJ care umbla îmbrăcată fistichiu cu multe  bijuterii care trăiește dintr-o vacanta în alta vacanta neavând nicio grija Mantegna.

"SUNT UN PERSONAJ CARE SATIRIZEAZĂ SOCIETATEA ROMANEASCĂ DE  A-SI OFERI VALOAREA PRIN BRANDURI. EI ÎNCEARCĂ SA TRAIASCĂ PERSONAJUL SI IN REALITATE DAR NU PREA LE IESE".

”PARODIEZ SOCIETATEA ROMANEASCĂ CARE A FĂCUT O OBSESIE DIN A MIMA BOGĂȚIA. EU NU IAU LA MIȘTO PERSOANELE CI SOCIETATEA".

ROXANA este ONE-WOMAN SHOW. Ea își crează singura sketch-urile ea isi crează hainele care seamăna aproape cu cele originale.

ORI IȚI PERMIȚI CU ADEVARAT O VIATA DE LUX ORI NU". Dar sunt multi care mimează bogăția.

Ce bogăție și opulenta este aceea când locuiești într-un bloc construit in 1967 stai intr-un cartier ca BERCENI si ieși din bloc îmbrăcată precum RUXI OPULENTA?

Arați ca personajul HELLO, POOR PEOPLE. Cum sa mergi in tramvai la orele dimineții  îmbrăcată cu o haina de blana si mirosind a parfum scump?

EȘTI HELLO, POOR PEOPLE! In viata reala  ROXANA nu s-ar îmbrăca precum RUX.

E adevarat ca are o pasiune pentru shopping mai ales pentru încălțăminte. Discreta ROXANA  nu devalue  aproape nimic din viata personala.

Cine o cunoaște știe ca ROXANA este o femeie INTROVERTITA dar când iese pe scena se transforma. SCENA II DA PUTERE.

Ii plac mult produsele cosmetice de calitate. Nu știm cine a reușit sa o " seducă " pe ROXANA fata  frumușică, zveltă, care spunea ca băieții sunt neserioși.

Prietenii o adora nu ai cum sa fii supărat in preajma ROXANEI.  Ii plac provocările si de acea ROXANA ERDEI vine la CHEFI LA CUȚITE sa ne arate  ca are talent si in bucătărie.

ROXANEI i-ar plăcea sa reușească sa le facă pe românce să înțeleagă ca NU TREBUIE ca toate sa arătam la fel.

De ce silicoane de ce funduri bombate de ce buze de rata si gene puse  de ce sprâncene precum in teatrul japonez? Dacă nu arați asa NU EȘTI VALIDATA?

TREBUIE SCHIMBATA MENTALITATEA FEMEILOR in ROMANIA crede cu tărie ROXANA.

ROXANA a fost certata de unii ca nu are ce cauta in comedie ca femeile nu POT face comedie. Ba unii s-au legat de fizicul ei ca nu ar avea sâni ca nu  are mai știu eu ce.
ruxi opulenta cine este nume varsta zodie familie

ROXANA nu sta sa răspundă oamenilor ce au o inima veninoasa. Face ce știe mai bine. Intra in pielea personajelor care satirizează o societate romanească lipsita de valori adevărate  preocupată sa dea bine  pe rețelele de socializare.

In online toate femeile arata  superb sunt  alături de iubiți care le adora drept dovada imensele buchete de trandafiri.

Femei care nu au cu ce sa lauda in afara operațiilor estetice cu asa zisele afaceri personale in fapt făcute cu banii bărbaților . Care le mai si altoiesc dar nu ai ce sa ii faci si bogăția asta indusa altora are un preț.

ROXANA ERDEI vine la CHEFI la CUTITE. Si cu siguranța publicul o va îndrăgi.

ROXANA ERDEI femeia care are curajul de a face STAND UP COMEDY alături de BĂRBAȚI, SINGURA ÎMPOTRIVA LOR!
MAI POTI CITI