SANIDEX păreri forum. SANIDEX cremă psoriazis prospect, efecte secundare, prețuri.

Pe forumuri, părerile despre crema SANIDEX, supliment natural împotriva psoriazisului, sunt amestecate.

Opiniile pozitive despre Sanidex arată că acesta restabilește metabolismul, activează imunitatea sistemica și normalizeaza echilibrul acido-bazic.

În schimb, comentariile negative despre Sanidex subliniază faptul că acesta nu se găsește de vânzare în farmacii, iar prețul acestui este destul de mare, 159 lei.

Ce este Sanidex și pentru ce se utilizează


Sanidex resatbilește metabolismul, curata pielea si activează imunitatea sistemica. Astfel, simptomele psoriazisului dispar imediat. Ingredientele active din compoziția cremei înmoaie scuamele pielii si ajuta la eliminarea lor.

In plus, acestea acționează sinergic și se completează reciproc pentru a dezinfecta pielea, a reduce inflamațiile si a preveni complicațiile. 
sanidex crema psoriazis pareri forum contraindicatii


Microcirculația sangvina se îmbunătățește imediat ce substanțele active sunt eliberate în corp, iar pielea primește o mulțime de vitamine și minerale importante.

De asemenea, Sanidex elimină factorii care declanșează reacțiile autoimune, iar focarul inflamației dispare. La finalul unui cure complete de tratament, pielea ar trebui sa redevina sănătoasă si catifelata.

Ingrediente compoziție Sanidex


Floarea soarelui – menține elasticitatea pielii, lupta cu depresia, împiedică instalarea anemiei

Parafina – hidrateaza si catifelează pielea, previne îmbătrânirea prematura a pielii, îndepărtează celulele moarte

Ulei de migdale – catifelează pielea, suprima reactiile autoimune, calmează iritațiile si erupțiile cutanate

Ulei de trandafir – neutralizează toxinele responsabile de inflamarea pielii, combate îmbătrânirea prematura a pielii, are efect calmant

Germeni de grâu – stimulează sistemul imunitar, îmbunătățesc sănătatea inimii, îmbunătățesc aspectul pielii

Mod de administrare Sanidex 


Aplica o cantitate mica de crema pe zona afectata de psoriazis. Lăsați crema sa se absoarbă timp de 15 minute. Repetați procedura de 2 ori pe zi. Înainte de utilizare, citește cu atenție prospectul.

Sanidex nu este recomandat  a se administra minorilor, femeilor însărcinate si celor care alaptează. De asemenea, acest produs nu ar trebui folosit nici de cei care sunt alergici la ingredientele sale.

Efecte secundare și contraindicații Sanidex


Producătorii susțin ca nu produce efecte secundare, deoarece conține doar ingrediente de origine naturală. 

Totuși, dacă vrei sa încerci o astfel de crema, iti recomand să discuți, mai întâi, cu un medic specialist.

In urma efectuării unui set de analize, medicul iti va putea spune dacă Sanidex te poate ajuta sa tii psoriazisul sub control.