SOPHIE HERMANN biografie noua iubită a lui JOHNNY DEPP

Vezi care este biografia SOPHIE HERMANN (zodia Văsător) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are SOPHIE HERMANN. Cele mai frumoase poze cu SOPHIE HERMANN le găsiți pe pagina ei de Instagram @xxsophiehermannxx

JOHNNY DEPP (9 iunie 1963, zodia Gemeni) zâmbește după încheierea divorțului de fosta nevasta AMBER HEARD. Divorțul l-a cam golit atât financiar dar si psihic.

După ploaie iese soarele si asa și cu "PIRATUL DIN CARAIBE". JOHNNY are o noua iubita. O femeie superba in vârsta de 33 de ani multitalentată.

CINE ESTE NOUA IUBITA A LUI JOHNNY DEPP?

NOUA IUBITA se numește SOPHIE HERMANN.

WIKI: SOPHIE HERMANN s-a născut la MUNCHEN, GERMANIA la 30 ianuarie 1987 și aparține ZODIEI VĂRSĂTORULUI.

A cochetat cu modelling-ul si asta se vede are o silueta frumoasa. A lăsat deoparte modelling-ul si a intrat in televiziune.
SOPHIE HERMANN biografie varsta inaltime zodie


SOPHIE alături de alti colegi este prezentatoarea show-ului "MADE IN CHELSEA" o emisiune in care mai multe cupluri isi cauta jumătatea.

SOPHIE a renunțat o perioada de doi ani la emisiune dupa care a revenit.

S-a născut in GERMANIA a MÜNCHEN a crescut in ELVETIA si in prezent este stabilita la LONDRA.

A urmat cursurile școlii ROSENBURG BOARDING SCHOOL in ST. GALLEN.

SOPHIE HERMANN a devenit un social media influencer este fashion designer si antreprenoare. Si ex model.

A realizat o colecție de haine pentru FESTIVALUL OKTOBERFEST si nu a lipsit de la ultimele ediții. Colaborează cu bradul NEVER FEELS DRESSED.

Este buna prietena cu VICTORIA BAKER HARPER. Frumoasa SOPHIE s-a iubit cu JOHNNIE HYES gazda unui show numit QNES TO WATCH.

Un alt prieten bun al SOPHIEI este LEWIS HAMILTON. A mai avut si alte povesti de iubire cu bărbați speciali pentru ca SOPHIE nu ar putea trai lângă un bărbat lipsit de calități.

Ce cauta SOPHIE la un bărbat? Sa fie capabil cult " bon vivant" capabil sa facă conviețuirea o oaza de armonie.

SOPHIE este o femeie ingrijită folosește cosmetice scumpe si împărtășește sfaturi de beauty fanelor sale.

Are si o linie de bijuterie al căror simbol este șarpele de aceea si numele colecției "SERPENTINE". Sunt bijuterii de aur de 9 și 18 K placate cu diamante și argint.

Pasionata de design interior SOPHIE si-a renovat singura modernul apartament in alb, albastru si verde. Florile nu lipsesc niciodată.

SOPHIE l-a cunoscut pe actorul de la HOLLYWOOD in aceasta vara si au reușit împreună sa tina o perioada relația lor secreta.

Dupa ce au luat cina la un restaurant luxos presa a aflat de relația celor doi.

Nu știm cum va continua povestea lor de dragoste pentru ca se știe ca SOPHIE se teme sa zboare cu avionul.

Cert este ca domnita SOPHIE HERMANN a reușit sa il facă pe JOHNNY DEPP sa se îndrăgostească ceea ce nu este simplu cu un asa bărbat.

Poate JOHNNY va face naveta sa isi vadă iubita sau poate SOPHIE is va înfrânge teama de zbor și va merge sa își vadă iubitul in AMERICA.

De acum paparazzi au un nou subiect de urmărit povestea dintre nemțoaica SOPHIE HERMANN si celebrul JOHNNIE DEPP.