Alexandra Bodi biografie, wiki, vârstă, soț, Tik Tok, câți bani câștigă

Vezi cine este Alexandra Bodi, gospodina din Mureș vedetă pe TikTok și cine este soțul său. Câți bani câștigă Alexandra Bodi de pe Tik Tok.

Wiki Alexandra Bodi, celebritatea Tik Tok despre care toată lumea se întreabă cum a reușit să strângă milioane de vizualizări fără să pozeze sexy, fără să arate imagini din vacanțe de lux, fără tutoriale de machiaj sau dansuri provocatoare.

Biografia fenomenului ”Alexandra Bodi” de pe TikTok este una cu adevărat neașteptată, în condițiile în care gospodina din Mureș a ajuns celebră fără să posteze imagini cu ea sexy sau imagini din viața de lux. 
alexandra bodi varsta data nasterii familie sot bani tik tok

Din contră, Alexandra și Ionuț Bodi și-au făcut un obicei din a-și etala sărăcia pe Tik Tok, ceea ce contrazice rețeta ”clasică” influencerului care trebuie neapărat să fie frumos, bogat și de succes. 

Alexandra Bodi are peste 280.000 de fani, peste Cheluțu, cațelul lui Dorian Popa.

Câți bani câștigă Alexandra Bodi de pe Tik Tok

Siguri bani pe care i-a adunat Alexandra Bodi, după ce a devenit faimoasă pe Tik Tok, sunt milioanele de like-uri pe care le are. Cei doi soți Bodi adună împreună peste 10 milioane de aprecieri. 

În rest, în viața de zi cu zi, încearcă să se descurce așa cum pot. Ionuț a fost angajat în străinătate pentru o perioadă, iar Alexandra Bodi lucrează cu ziua.

 „Nu am făcut niciun ban din TikTok.  Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a declarat Ionuț Bodi soțul Alexandrei Bodi.

Postarea de pe Tik Tok care a strâns aproape două milioane de vizualizări are câteva secunde și îl arată pe iubitul Alexandrei Bodi când îngenunchează și îi pupă picioarele, asta în timp ce Alexandra îi cântă cu pasiune „Aveai un ceas pe jos, care a căzut pe jos atunci când mi-ai văzut privirea!”. Pe ritmuri de manele, desigur....