Treceți la conținutul principal

Biografia SUSANA GOMEZ noua iubita a celebrului MALUMA

SUSANA GOMEZ iubita lui MALUMA biografie, vârstă, înălțime, Instagram


Artistul JUAN LUIS LONDONO ARIAS cunoscut cu numele de scena MALUMA are succes in profesie si se mandreste ca a avut mereu iubite frumoase si celebre.

Dragostea pentru ultima iubita celebra deja NATALIA BARULICH i-a adus si mici necazuri.

Pacat ca dupa despartire NATALIA BARULICH si-a criticat iubitul spunand ca MALUMA era mereu ocupat si nu avea timp nici pentru ea si nici pentru povestea lor de iubire.

Si cum necazul nu vine singur NATALIA i-a aplicat o noua lovitura lui MALUMA devenind iubita lui NEYMAR. Fix barbaul cu care MALUMA s-a luptat pentru dragostea NATALIEI.

In luna august 2020 MALUMA a fost vazut intaia oara alaturi de o noua domnisoara.
.
SUSANA GOMEZ iubita lui Maluma Wiki Biografie Varsta Inaltime

Posibil noua iubita a artistului dar nimeni nu stia daca era ceva trecator sau putea fi vorba de o alta dragoste.

Si a venit si confirmarea. MALUMA s-a afisat din nou in prezenta aceleiasi domnisoare o blondina frumusica. Serafica fara forme voluptoase .

Zilele trecute MALUMA si domnisora au fost zariti la plimbare imbracati lejer tricou si pantaloni inscriptionate cu "HAWAII" facand referire la melodia lui MALUMA.

Au dat o "tura" prin cartierul bogatilor in BEVERLY HILLS.

Pe NEYMAR l-au necajit colegii de vestiar care puneau pe repeat melodia lui MALUMA "HAWAII". Asa incat de nervi NEYMAR si-a inchis pentru trei zile contul de INSTA.

CINE este domnisoara care a devenit NOUA IUBITA A LUI MALUMA.

WIKI SUSANA GOMEZ. INALTIME, ZODIE, IUBIT, CARIERA

Multi au crezut ca noua iubita a artistului este SELENA GOMEZ cantareata.

E doar o coincidenta de nume. Numele de familie GOMEZ dar si prenumele incepe cu S.

Dar nu e vorba de SELENA GOMEZ ci despre SUSANA GOMEZ.

MALUMA si SUSANA sunt vechi cunostinte, vechi prieteni.

De ce nu si-au oficializat relatia pana acum daca tot se cunosc de multi ani?

Raspunsul este simplu. Domnisora GOMEZ SUSANA era casatorita. Oare a asteptat MALUMA ca domnita SUSANA sa isi recapete liberttaea sa dea divort sau SUSANA si-a facut curaj si a inaintat divortul de dragul srtistului?

Sunt intrebari la care presa nu stie sa ne raspunda. Cert este ca SUSANA are un atuu secret este nascuta in acelasi oras ca si MALUMA.

SUSANA GOMEZ s-a nascut in COLUMBIA in faimosul oras MEDELIN.

Este de profesie arhitect a absolvit ARHITECTURA si se ocupa de designul interior. Are o firma care se numeste ESE + ESE.

SUSANEI ii plac interioarele decorate in culori pastel materiale textile de calittae si mobila din lemn natural.

Unii spun ca SUSANA era demult inclusa in familia artistului fiind o persoana apropriata de familia artistului. Matusa JULY a lui MALUMA cred ca este fericita cu alegerea facuta de MALUMA.

Si o considera pe SUSANA cea mai potrivita iubita pentru MALUMA.

La lansarea noului album "PAPI INACHO" a fost prezenta si SUSANA. Evenimentul a coincis cu ziua de nastere a SUSANEI asa incat s-a lasat cu o petrecere fastuoasa intre prieteni si familie.

E foarte posibil ca aceasta poveste de dragoste al artistului MALUMA sa fie de lunga durata.

Are puncte comune, pasiuni comune MALUMA cu draguta SUSANA. Deocamdata cei doi indragositti s ebuucra de povestea lor si nu au ochi pentru nimeni.

Nu au confirmat relatia dar poate ca nu simt nevoia sa o faca. Paote ca MALUMA vrea ca de aici inainte sa fie discret in privinta vietii sentimentale.

SUSANA este femeia rationala dar si sensibila o femeie care paote avea rabdarea si puterea de a intelege cum sa traiesti alaturi de o VEDETA internationala.

Sa le uram de bine si vpoi publicul veti sti daca SUSANA GOMEZ va fi iubita pe timp indelungat al unuia dintre cei mai adorati artisti din lume.

SUSANA GOMEZ este noua iubita a lui MALUMA. Nu va trece mult timp si paparazzi vor fi pe urmele ei cautand sa inteleaga ce are aceasta femeie ce calitati are de a reusit sa il cucereasca pe "BAD BOY" MALUMA
MAI POTI CITI