Concurs ANGELI Volkswagen UP 2020 - 2021, câștigători, regulament, premii, produse participante

Concursul Angeli 2020 ”Up-Prinde spiritul de aventură!” mașină Volkswagen UP regulament oficial, lista câștigătorilor, mod de înscriere și toate premiile care se câștigă


Lista câștigătorilor concursului Angeli mașină Volkswagen UP va fi afișată online pe pagina angelli.ro/concurs/ lista-castigatorilor-2/

Pentru acordarea premiilor zilnice, se va organiza  o singura tragere la sorti saptamanala, in ziua de luni, dupa fiecare saptamana de concurs.

Câștigătorum Marele Premiu, constand intr-o mașină Volkswagen UP al concursului Angeli va fi anuntat in data de 20 ianuarie 2021.
Castigatori Concurs ANGELI Volkswagen UP 2021

Cum participi la concursul Angeli 2020 ”Up-Prinde spiritul de aventură!”, mod de înscriere


Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concursul Angeli este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

♦ Fiecare Participant trebuie sa cumpere oricare din produsele participante la Concurs si sa pastreze in original bonul fiscal /factura fiscala, acesta fiind singura dovada acceptata de catre Organizator care atesta ca au cumparat produse participante la concurs.

♦ Participantul are dreptul de participare potrivit prevederilor Art. 4 din regulamentul oficial

♦ Participantul a respectat procedura de inscriere descrisa în regulament; a implinit varsta de 18 ani.

Dupa transmiterea formularului de inscriere, Participantul la tombola Angeli va fi informat asupra validarii inscrierii in Concurs cu urmatorul mesaj: ”Felicitari ! Te-ai inscris in Concursul Angelli – Up-Prinde spiritul de aventură!”. Urmareste lista castigatorilor pe Pagina de Facebook.”

Un singur bon fiscal/factura fiscala da dreptul la o singura inscriere, astfel ca acelasi numar de bon fiscal/factura fiscala poate fi transmis o singura data.

Ce premii se câștigă la concursul Angeli 2020 Volkswagen UP


♦ Premii zilnice: pachete produse Angelli impartite astfel:

- Pachet Cuvee Imperial cu 2 pahare: 30,50 lei + TVA – 1 pachet / zi timp de 30 zile
- Pachet Cuvee Gold cu 2 pahare: 30,50 lei + TVA – 1 pachet / zi timp de 30 zile
- Cherry cu 2 pahare: 37, 80 lei + TVA – 1 pachet / zi timp de 30 zile

Pentru acordarea premiilor zilnice, se va organiza  o singura tragere la sorti saptamanala, in ziua de luni, dupa fiecare saptamana de concurs.

♦ Premii săptămânale, constând în Cuvee Imperial 3 litri valoare: 193 lei + TVA

♦ Marele Premiu, constand intr-o mașină Volkswagen UP va fi anuntat in data de 20 ianuarie 2021.

Ce produse participă la concursul Angeli 2020 mașină Volkswagen UP


La acest Concurs participa oricare din produsele Angelli enumerate în regulament, indiferent daca ARE sau NU o eticheta promotionala aplicata pe ambalaj.