CONCURS BALTAGUL 2020 Mercedes Benz C180, câștigători, premii, regulament înscriere

Concurs FRĂȚIA BALTAGULUI 2020 mașină Mercedes Benz Tip C 180 Limuzina Start – up Edition 19 octombrie 2020 – 14 februarie 2021, listă câștigători, regulament înscriere și premii

Pentru acordarea marelui premiu, masina de lux Mercedes Benz Tip C 18, din toate SMS-urile valide inscrise in campania BALTAGUL pe toata durata acesteia, vor fi extrase SMS-ul castigator si cele 10 rezerve  prin intermediul unei platforme digitale securizate, in prezenta unui notar public.

Pentru castigatorul premiului cel mare al concursului Baltagul, masina de lux, validarea finala se va face la sediul AFI MARKET DISTRIBUTION SRL.

Cum te înscrii și unde ca să participi la concursul „Frăția Baltagului – achiziționează un produs Baltagul și poți câștiga o mașină de lux și sute de premii” 2020

castigatori concurs fratia baltagului masina mercedes 2020


Participanul trebuie sa cumpere un produs Baltagul din magazin, online sau din Horeca.

Participantul trebuie sa se inscrie in Campania cu premii Baltagul trimitand cel putin un mesaj text la 1740, numarul de telefon mobil dedicat campaniei.

SMS-ul  va contine cuvintul cheie „baltagul”, numarul si data bonului fiscal sau facturii de achizitie.

Participarea este limitata la trimiterea unui singur SMS pe zi, de la acelasi numar de telefon.

Un SMS castigator la tragerea  la sorti, saptamanala, va participa si la tragerea la sorti pentru Marele Premiu, o masina de lux, dar nu va mai fi luat in cosiderare pentru alta extragere saptamanala.

Castigatorul unui premiu poate participa in continuare la extragerile saptamanale, doar cumparand un alt produs Baltagul si inscrindu-se din nou in promotie prin sms la 1740, in cursul saptamanii respective.

Ce produse Baltagul participă la concursul 2020 mașină Mercedes Benz C180

Prin produs Baltagul, pentru magazine si online, se intelege orice sticla de 0,2 l, 0,5 l sau 2 litri „Baltagul – bautura spirtoasa”, „Baltagul – lichior cu suc de afine” sau „Baltagul – lichior cu suc de visine”.

Prin produs Baltagul, pentru Horeca, se intelegere orice unitate de minim 100 ml de bautura Baltagul (bautura spirtoasa, lichior cu suc de afine sau lichior cu suc de visine).

Ce premii se câștigă la concursul „Frăția Baltagului – achiziționează un produs Baltagul și poți câștiga o mașină de lux și sute de premii” 2020

♦ Premiul cel mare constand intr-o masina de lux, Mercedes Benz Tip C 180 Limuzina Start – up Edition in valoare de 32.959,43 euro cu TVA inclus va fi castigat prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei. Valoarea mașinii in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Toate detaliile despre automobil se regasesc in anexa de la sfarsitul regulamentului.

♦ Se va acorda cate 1 sticla de Baltagul, bautura spirtoasa, 0,5 litri, pentru fiecare dintre primele 20 de mesaje de la numere diferite trimise intr-o saptamana, pe toata durata campaniei. Total premii 17 saptamani x 20 = 320 sticle/premii.

♦ Se vor acorda prin tragere la sorti (din toate sms-urile primite in saptamana respectiva, inclusiv primele 20 vor intra in tragere) 3 premii constand fiecare intr-un bax de bautura spirtoasa Baltagul 0,5 l (1 bax=12 sticle), pe toata durata campaniei. Total premii 17 saptamani x 3 bax-uri = 51 baxuri / premii.