Concurs CAMPOFRIO 2020 Consola PlayStation 5 câștigători, cont înscriere www.campofrio.ro, premii

Conform regulamentului concursul “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!” 2020 se desfășoară online pe www.campofrio.ro în perioada 15.10.2020 și pana cel mai tarziu in data de 12.11.2020.

Organizatorul va face publice numele castigatorilor si castigurile acordate prin publicarea acestor informatii pe www.campofrio.ro

Premiile  concursului Campofrio Playstation 5 2020 se vor acorda câștigătorilor pe baza verificarea intrunirii conditiilor de participare  si de acordare/predare a premiului, conform urmatoarei planificari, iar termenul de validare a castigatorilor este de maximum 7 zile lucratoare de la data afisarii listei castigatorilor in curs de validare.

castigatori concurs campofrio.ro 2020 play station 5


Cum participi la concursul “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”  PlayStation 5


♦ Mecanismul 1 – Nivel Avansat:

Participantul achizitioneaza 3 produse Campofrio Active Snack participante in campanie pe aceeasi dovada de achizitie

Creeaza cont de utilizator pe www.campofrio.ro

Inscrie o fotografie si numarul identificativ al dovezii de achizitie in formularul de pe pagina https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-avansat. Data si ora emiterii dovezii de achizitie trebuie sa corespunda saptamanii de derulare a campaniei.

Fiecare dovada inscrisa inseamna o sansa in tombola, mai multe dovezi de achizitie ofera mai multe sanse de câștig.

♦ Mecanismul 2 – Nivel Expert:

Vizitatorii site-ului www.campofrio.ro pot accesa jocul Campofrio Active Snack la link-ul joc.campofrio.ro/. La inceputul jocului sunt afisate instructiunile de joc.

Jocul are 5 niveluri de dificultate, iar trecerea de la un nivel de dificultate la altul este marcata prin schimbarea vizuala a mediului de joc.

Prin participarea in joc, vizitarea zilnica a contului si prin inscrierea de bonuri de achizitie Campofrio Active Snack, se acumuleaza puncte. 

Achizitia pe aceeasi dovada de achizitie a minimum 3 Campofrio Active Snack este obligatorie pentru ca utilizatorul sa acumuleze puncte, sa intre in topul celor mai energici jucatori si sa poata astfel sa castige premii.

Ce premii se câștigă la concursul concursul “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!” 2020


Premii mecanism 1

4 x Voucher eMag 400 lei

4 x Consola PlayStation 5

4 x Scaun gaming Serioux

4 x Tastatura gaming Razer

Premii mecanism 2

4 x Mouse gaming Razer DeathAdder Essential

4 x Casti gaming Razer Kraken