Treceți la conținutul principal

Concurs DELIKAT 2020 - 2021 500 de lei, câștigători, produse participante, coduri câștigătoare

Vezi care este regulamentul concursului DELIKAT „ Masa e norocoasa, cu gustul de acasa!”, unde găsești codurile norocoase Delikat 500 de lei pe zi, unde înscrii codurile la concursul Delikat 2020 - 2021.

Regulamentul concursului Delikat este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe durata Campaniei, prin publicarea acestuia in perioada Campaniei pe www.facebook.com/ DelikatGustuldeAcasa si pe www.gustuldeacasa.ro/ promotieDelikat.

Numele castigatorilor premiilor zilnice ale concursului Delikat 500 de lei vor fi publicate pe site-ul www.gustuldeacasa.ro dupa validarea finala a acestora.

Punerea in posesie a premiilor concursului Delikat 2021 se va face prin modalitatea aleasa de castigator in pasul de prevalidare electronica, in termen de maxim 60 de zile lucratoare din momentul validarii finale.

castigatori concurs delikat 500 de lei pe zi coduri castigatoare

Cum participi la concursul DELIKAT 500 de lei zilnic

Înscrie codul promoțional de pe produsele Delikat participante prin SMS la numărul 1782 sau pe site-ul campaniei promoționale Delikat și poți câștiga 500 de lei pe zi, timp de 100 de zile! 

Masa e norocoasă, cu Gustul de acasă!

Un participant la promoția Delikat 2020 - 2021 poate înscrie maxim 5 coduri promoționale zilnic și maxim 30 de coduri promoționale pe întreaga perioadă de desfășurare a campaniei promoționale.

Ce produse participă la concursul Deliakt 500 de lei pe zi

La promoția cu premii Delikat 2029 participa toate produsele Delikat, comercializate / distribuite de catre Unilever South Central Europe SA, avand un ambalaj promotional care are tiparit pe partea din spate a ambalajului un cod unic de participare cat si detaliile privind mecanismul promotional tiparite direct pe ambalaj sau, dupa caz, care are aplicat un sticker cu detaliile despre mecanismul campaniei

Un Cod unic Delikat poate fi utilizat o singura data, pentru o singură înscriere in Campanie, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa, respectiv inscriere via SMS sau inscriere via website. 

Codurile unice concurs Delikat 500 lei pe zi duplicate/flasificate etc. vor fi descalificate.

Ce premii se câștigă la concursul Delikat 500 lei pe zi


În cadrul prezentei Campanii promoționale Delikat se ofera 100 premii, fiecare premiu constand in suma de 500 lei.

Un participant identificat prin acelasi numar de telefon mobil de pe care sau cu care se inscrie in cadrul prezentei promoții poate castiga un singur premiu pe intreaga durata a cocnursului.

Premiile zilnice vor fi acordate prin trageri la sorti automate, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata zilnica si vor avea loc in ziua imediat urmatoare a fiecarui interval de extragere zilnic
MAI POTI CITI