Treceți la conținutul principal

Concurs MEGA IMAGE 250.000 lei 2020, câștigători, premii, înscrieri pe aniversare25.mega-image.ro

Vezi cum poți să câștigi 250.000 de lei la concursul Mega Image aniversare25 2020, consultă lista câștigătorilor concursului Mega Image Aniversam impreuna 25 de ani! și află cum te înscrii ân tombola cu premii.

Regulamentul concursului Mega Image aniversare 25 de ani este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania si este disponibil, in mod gratuit, oricarui participant, pe site-ul www.aniversare25.mega-image.ro

Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea acestora pe www.aniversare25.megaimage.ro intr-o sectiune special dedicata acestui concurs in termen de maximum 15 zile de la data validarii acestora. 

Castigatorul marelui premiu de 250000 lei va fi invitat sa se prezinte la data si locul indicat de catre reprezentantii Organizatorului pentru incheierea indeplinirii formalitatilor privind punerea in posesia premiului, in maximum 30 de zile lucratoare de la data publicarii tuturor castigatorilor pe site-ul www.aniversare25.mega-image.ro
castigatori concurs mega image 250000 lei aniversare 25 de ani

Cum participi la concursul Mega Image 250000 lei Aniversare 25 de ani


Cumpără de minim 25 lei din magazinele Mega Image și Shop&Go sau din magazinul online Mega Image, trimite numărul bonului fiscal și valoarea acestuia prin SMS la numărul 3835 sau înscrie-te pe site-ul campaniei promoționale Mega Image – Aniversăm 25 de Ani Împreună.

Care sunt premiile concursului Mega Image – Aniversăm 25 de Ani Împreună.

In cadrul promoției Mega Image vor fi acordate urmatoarele categorii de premii:

♦ Premiu Saptamanal: 1000 vouchere de cumpărături x 100 lei

♦ Marele Premiu: 1 x  250000 lei

In cadrul concursului Mega Image Aniversare 25 de ani, un participant poate castiga cate un premiu din fiecare categorie pe toata durata campaniei, mai exact un premiu saptamanal si marele premiu.

Specificatiile voucherelor de cumparaturi mega-image.ro in valoare de 100 de lei:

- Au o perioada de valabilitate de 6 luni din momentul emiterii lor

- Se pot utiliza doar pentru cumparaturi online, pe www.mega-image.ro

- Se pot utiliza pentru o singura achizitie

- Se pot utiliza doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor disponibile pe www.megaimage.ro
MAI POTI CITI
fashiondays.ro