Cremele Q4U HIDRATIS TIS Farmaceutic păreri forumuri, beneficii, compoziție și prețuri

Cremele HIDRATIS TIS Farmaceutic sunt apreciate în părerile de pe forumuri pentru faptul că au în compoziție extracte naturale din plante, acid hialuronic, aloe vera și vitamine cu efect prelungit de hidratare, care conferă pielii un plus de suplețe și confort.

Cremă hidratantă cu Aloe vera și acid hialuronic Q4U HIDRATIS(hidratează în profunzime și tonifiază – 24h) - preț recomandat 10 lei.

Efectul hidratant se bazează pe asocierea acidului hialuronic cu extracte naturale (Aloe vera, viță de vie, iederă, muşeţel, licviriţie, cătină, germeni de grâu, gălbenele). 

Crema hidratantă cu Aloe vera și acid hialuronic acţionează în profunzimea epidermei şi este recomandată pentru întreţinerea tonusului şi păstrarea nivelului optim de hidratare a pielii pe durata întregii zile. 

După utilizare, tenul devine mai catifelat. Crema este adaptată pentru orice tip de ten.

pareri forum creme q4u tis farmaceutic

Cremă multiprotectoare plus Q4U HIDRATIS (protecție naturală împotriva radiațiilor solare SPF:15; efect de uniformizare) 

Formula conține un mix între arbutină naturală (din extract de merişor) cu vitamina C (rol antioxidant) şi caroteni din uleiuri vegetale (semințe de struguri, morcov, cătină, gălbenele), ce atenuează petele pigmentare (petele maronii) și protejează epiderma împotriva radiaţiilor solare.

Cremă hidratantă lejeră Q4U HIDRATIS(catifelează și hidratează, textură lejeră). Datorită formulei cu extracte naturale (muşeţel, iederă, cătină, viță de vie, morcov), vitamine şi acid hialuronic, crema hidratează şi hrăneşte tenul, iar excipienții naturali (colesterol, squalan) îi conferă proprietăți emoliente. 

Textura lejeră permite o aplicare uşoară, astfel încât produsul poate fi folosit pentru orice tip de ten, atât dimineața, cât şi seara.

Cremă matifiantă Q4U HIDRATIS (uniformizează, purifică și hidratează; bază pentru machiaj; protecție solară SPF10) - preț recomandat 11 lei.

Cu o textură lejeră, non-grasă, crema conține extracte naturale cu rol hidratant și calmant (coada șoricelului, extract de licviriția, vița-de-vie, ovăz). 

Niacinamida, gluconatul de zinc, argila verde și extractele de salvie și inula au rol purifiant și de reglare a cantității de sebum, fără să acționeze asupra glandelor sudoripare. 

Utilizată zilnic, crema matifiantă uniformizează aspectul pielii, conferă fermitate și tonus, constituind o bază perfectă pentru machiaj.

Cremă pentru tenuri grase Q4U HIDRATIS (normalizează secreția de sebum; textură lejeră și absorbție rapidă).

Crema pentru ten gras de la Tis Farmaceutic are o formulă complexă, aleasă special pentru reglarea secreției de sebum. 

Conține vitamina A și ingrediente specifice din plante (avocado, levănțică, tătăneasă, coada șoricelului, mușețel), cu proprietăți antiseptice, astringente, hidratante și hrănitoare pentru o piele cu imperfecțiuni și acnee. 

Are o textură lejeră, non-grasă, care favorizează o absorbție rapidă.

Produsele cosmetice din gama HIDRATIS sunt destinate tuturor tipurilor de ten și în special celor sensibile, cu tendință de deshidratare.