DONALD TRUMP bolnav de COVID 19. Melania Trump și presedintele Donald Trump pozitivi la infectia cu SARS COV2.

Știrea zilei sau nu... DONALD TRUMP și sotia MELANIA depistati pozitivi pentru COVID-19.


Stirea vine după ce Presedintele Trump a postat pe contul său ofifical de Twitter urmatorul mesaj:

”... Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!....”

presedintele donald trump bolnav de covid-19

Medicul lui Trump , Sean Conley, a declarat că „președintele și prima doamnă sunt bine în acest moment și intenționează să rămână acasă în Casa Albă în timpul convalescenței lor”.

Anunțul pune imediat sub semnul întrebării natura celor 31 de zile rămase de campanie, inclusiv a celor două dezbateri prezidențiale rămase. Următoarea dezbatere electorala din America este programată pentru 15 octombrie 2020 la Miami.

Melanie Trump a scris pe Twitter: „Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece cu toții împreună împreună”.

Știrea vine la doar patru ore după ce a fost dezvăluit că unul dintre cei mai apropiați consilieri ai președintelui, Hope Hicks a fost de asemenea testat pozitiv la COVID-19.

Peste 7,27 milioane de persoane din SUA au fost diagnosticate cu COVID-19 și cel puțin 207.789 de persoane au murit, potrivit Universității Johns Hopkins.