EDY KOVACS biografie, vârstă, afaceri, Instagram iubit Ana Baniciu

Vezi care este biografia lui EDY KOVACS, ce vârstă și ce afaceri are iubitul Anei Baniciu. Care este contul de Instagram a lui EDY KOVAC.


Ana Baniciu (vârsta 27 de ani) și Edy Kovacs (vârsta 41 de ani) sunt împreună? Potrivit ziarului de știri mondene cancan.ro, Ana Baniciu ar fi început o relație cu Edy Kovacs (cont de Istagram @edykov), un om de afaceri de succes.

Ana Baniciu și Edy Kovacs ar fi petrecut mai multe momente împreună, aflându-se pentru câteva zile la munte, la Poiana Brașov.

Insă, proaspeții îndrăgostiți nu au fost singuri în această scurtă vacanță. Ana Baniciu și-ar fi luat o prietenă bună pentru a o însoți.

Conform biografiei, părinţii lui Eduard Kovacs pe numele real, aka Edy Kovacs sunt proprietarii mai multor restaurante din Oradea, Bucureşti şi Eforie Nord. 

wiki edy kovacs biografie iubit ana baniciu

În București familia Kovacs deţine un complex de lux "Caredy Luxury Ballroom", iar la mare se ocupă de un restaurant cu autoservire.

Edy Kovacs nu este doar un afacerist de succes. Tânărul poate fi considerat un adevărat don Juan, având în vedere că s-a iubit cu mai multe nume celebre din România.

Edy Kovacs ar fi avut o legătură amoroasă cu celebra Daniela Crudu, dar și cu Marinela Avădani, Raluca Lungu sau Calina Roman.

Calina Roman fiind nepoata lui Petre Roman și ar fi fost cea mai recentă iubită a lui Kovacs, înainte de Ana Baniciu.

Deși momentan nu a confirmat nimic legat de noua poveste din viața sa cu Edy Kovacs, în urmă cu ceva timp, Ana Banciuu a declarat că NU vrea să facă nimic care ar putea să afecteze imaginea tatălui său.