INOKE IBACKA biografie, vărstă, data nașterii, iubit, Instagram

Vezi care este biografia INOKE IBACKA (zodia Balanță) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are INOKE IBACKA și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu INOKE IBACKA le gasiti pe pagina ei de Instagram

WIKI INOKE IBACKA fata cea mare a prezentatorului CABRAL & LUANA MITRAN - frumusete si discretie

CABRAL IBACKA are doua fete provenite din doua mariaje. Dupa o casnicie de cinci ani cu frumoasa jurnalista LUANA MITRAN s-au despartit.

Dar au fost mereu alaturi de fata lor asa incat INOKE sa nu simta in vreun fel lipsa tatalui.

LUANA si CABRAL sunt parintii unei fetite pe nume INOKE. Cand a crescut fetita INOKE ? Ieri a fost mare sarbatoare pentru CABRAL si LUANA.

Fata lor INOKE a implinit varsta de 18 ani. INOKE Ibacka s-a nascut la BUCURESTI la 29 septembrie 2002.
Numele fetei are o semnificatie profunda. Numele INOKE provine de la o zeitate hawaiana. Semnificatia numelei este de CEA PURTATOARE DE NOROC.

INOKE este ZEITA DEVOTIUNII si a NOROCULUI. Numele primit a transformat-o pe INOKE. De la copila dragalasa a devenit o domnisoara frumoasa acea frumusete exotica pe care a mostenit-o de la tata.

INOKE a facut cursurile SCOLII GIMNAZIALE IOANID. A dat admitere la LICEUL JEAN MONET si a intrat cu o medie mare.

Pentru rezultatele bune la invatatura INOKE a fost rasplatita de parinti cu excursii exotice. A fost in insulele CANARE dupa ce a intrat la liceu.

A calatorit si in SPANIA, TURCIA, DUBAI. Ca orice tanara INOKE este pasionata de calatorii dar si de arta fotografica.
INOKE isi traieste varsta fara excese ambii parintii sunt cu ochii pe ea. CABRAL glumea ca nu se teme de baietii care ii vor curta fata si nu va fi nevoit sa isi cumpere o "pusca".

Spune ca INOKE stie sa se apere singura. INOKE este o fata speciala frumoasa si ascultatoare. Nu frecventeaza cluburi nu cafenele.

Si suntem siguri ca isi va urma visele si va avea succes. Fara implicarea celebrilor parinti. Nu cred ca INOKE va dori sa faca cursuri de modelling.

INOKE are o sora vitrega pe NAMIKO. NAMIKO este fiica cea mica a lui CABRAL din mariajul al doilea cu ANDREEA PATRASCU devenita ANDREEA IBACKA.

Si cea de-a doua fetita a lui CABRAL are un nume special. NAMIKO inseamna "COPILUL VALURILOR".
Micuta deja i-a cucerit pe toti cu dragalasenia si frumusetea ei. NAMIKO s-a nascut pe 4 decembrie 2018. In decmbrie va implini doi anisori.

CABRAL este mandru tare de ambele fete. Speram ca cele doua surori sa fie apropriate in ciuda diferentei de varsta.

CABRALcare isi va sarbatori ziua de nastere pe 4 octombrie reuseste de minune sa fie in armonie cu mama lui INOKE dar si cu ANDREEA mama lui NAMIKO.

Doua femei speciale frumoase dar diferite. Va intrebati cum se intelege LUANA MITRAN cu ANDREEA IBAKA?

LUANA a povestit ca atunci cand s-a despartit de CABRAL a fost pentru ca fiecare avea alte asteptari alte orizonturi CABRAL era la inceputurile carierei.

LUANA spunea ca a fost deranjata de catalogarile presei atunci cand fostul ei sot s-a recasatorit cu ANDREEA PATRASCU.

Asta pentru ca rautaciosii au vorbit mereu de LUANA ca despre fosta nevasta.

LUANA si-a regasit linistea in bratele altui barbat si se ocupa intens de INOKE si vorbeste cu CABRAL se sfatuiesc in privinta educatiei si a viitorului fetei lor.

Despre ANDREA actuala nevasta a lui CABRAL, LUANA are o parere buna si chiar a afirmat ca este exact CEEA CE II TREBUIE lui CABRAL.

Presa a facut tot felul de speculatii cum ca ANDREEA era geloasa pe LUANA.

Doamnele au ajuns sa se inteleaga prin prisma copiilor in rest fiecare isi vede de viata. Insa la sarbatori si anivesari intreaga familie se reuneste: LUANA, INOKE ANDREEA , NAMIKO si toti prietenii lor.

CABRAL este mai roman decat multi romani o VEDETA fara fite un OM de nadejde sensibil si romantic. Haios cu simtul umorului.

Prieten adevarat la nevoie si la bucurii. Mandru de cele doua fete INOKE si NAMIKO.

Multi ar putea lua exemplul lui CABRAL. Le respecta pe mamele copiilor si a reusit sa faca armonie intre cele doua doamne. Fara scandaluri, barfe.

Cat despre INOKE este copilul cu parinti celebri care nu se abate de la drumul drept. Si vom mai scrie despre domnisoara INOKE IBACKA.

Asta pana cand cea mica va mai creste. Frumoasa de pe acum NAMIKO asteapta sa fie aproape de sora mai mare INOKE.

BRAVO, CABRAL! BRAVO, LUANA MITRAN ! BRAVO ANDREEA PATRASCU IBACKA!