LA CABINE COLLAGEN BOOST păreri forumuri, beneficii, mod de folosire, prețuri

LA CABINE COLLAGEN BOOST fiole 2 ml beneficiază de păreri bune pe forumurile despre dermatocosmetice care cresc nivelul de colagen din piele și previn apariția ridurilor.

Ce este LA CABINE COLLAGEN BOOST fiole și pentru ce se folosește


Fiolele cu colagen Le Cabin contin colagen pur, Spilanthes Acmella, Tetrapeptide, Squalene and L-carnosine care contribuie la restructurarea densitatii tesutului facial, ofera fermitate tenului si cresc nivelul de colagen din piele. 

Un nivel ridicat de colagen in piele ajută eficient la previnerea aparitiei ridurilor si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii.


lacabine collagen boost pareri forum beneficii compozitie

Pe langa colagen, fiolele contin Spilanthes Acmella care stimuleaza productia de colagen si densitatea celulara care ajuta la refacerea fermitatii pielii, inca de la prima aplicare.

Tetrapeptidele reduc ridurile, restabilesc fermitatea tesuturilor si restructureaza arhitectura fetei. 

Tripeptidele au efect dual, atât de crestere a productiei interne de colagen cât și de protectie a colagenului de deteriorarile care pot aparea ca urmare a stresului oxidativ. 


Squalene este un ingredient cu proprietati hidratante care impiedica pierderile de apa de la nivelul tenului, mentine supletea pielii si reface functia de bariera a pielii.

L-Carnosine are rol de protejare a proteinelor, intarziind procesul de imbatranire celulara si de aparitie a ridurilor. De asemenea ajuta la formarea unui film protector pe piele care tine la distanta poluarea.

In urma aplicarii fiolelor cu colagen creste nivelul de colagen in piele cu pana la 90% iar ridurile sunt diminuate cu pana la 40%.

Mod de folosire LA CABINE COLLAGEN BOOST fiole


Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si / sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

LA CABINE COLLAGEN BOOST fiole 2 ml poate fi cumpărat la pret mai mic pe baza cardului Catena.