manukashop.ro păreri forumuri magazine cu Miere de Manuka MGO UMF importator direct Manuka Health Noua Zeelanda

Parerea consumatorilor despre manukashop.ro extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre cele mai bune magazine online cu Miere de Manuka MGO UMF originală:

1. Pareri Pozitive - 0,80
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Parerea comentariilor despre manukashop.ro

pareri forum www.manukashop.ro maganiz online de miere manuka originala

♦ Utilitatea serviciilor: 4,45 din 5

♦ Functioneaza serviciile asa cum este descris: 4,35 din 5

♦ Este magazinul online usor de utilizat: 4,30 din 5

♦ Este magazinul online de calitate buna: 4,50 din 5

♦ Este magazinul online orientat spre cineva ca mine: 4,25 din 5

♦ Au avut altii o experienta buna cu manukashop.ro: 4,60 din 5

ManukaShop.ro este o un magazin online detinut de importatorul Manuka Health in Romania.

ManukaShop.ro se ocupa in special de importul, distributia si vanzarea cu amanuntul a produselor din miere de Manuka cu certificare MGO si UMF , produse certificate Manuka Health.  

Aceste produse Manuka Health sunt nr 1 in vanzari online in Romania, pe nisa in care se afla, conform statisticilor de vanzari in categoria miere de Manuka.  

Produsele din miere de Manuka contin Methylglyoxal, substanta naturala extrasa de albine din arborele de Manuka si astfel aceasta miere unica in lume are un efect puternic si natural antibacterian, antiinflamator si antioxidant.

Fiecare produs din miere de Manu are un pret care este calculat in functie de puterea MGO (cu cat gradul MGO e mai mare cu atat puterea antibiotica este mai mare) si de cantitate


Miere de Manuka originala cum puteti sa va dati seama daca un borcan de miere de Manuka contine miere originala dupa urmatoarele semne :

♦ eticheta de pe borcan contine un cod QR

♦ produsul este fabricat in Noua Zeelanda