Treceți la conținutul principal

NeoEyes cremă păreri forumuri, beneficii, compoziţie, contraindicaţii şi preţuri

NeoEyes cremă contur de ochii beneficiază de păreri bune pe forumuri, multe comentarii şi recenzii apreciind eficienţa acesteia de a hrăni și hidrata pielea delicată din jurul ochilor.

Cele mai multe păreri negative sunt legate de preţ (aproximativ 159 lei), care este considerat mare şi de faptul că NeoEyes cremă contur de ochii nu se găseşte de cumpărat în farmaciile Tei, Catena, ci doar din magazinul online www.neoeyescream.com

Ce este NeoEyes cremă contur de ochii şi pentru ce se utilizează


Ca urmare a utilizării cremei NeoEyes, elasticitatea pielii se îmbunătățește, pielea este hidratată, ridurile devin mai puțin pronunțate, culoarea pielii este îmbunătățită, semnele oboselii dispar.

Utilizarea regulată a cremei ajută la îmbunătățirea vizibilă a stării pielii din jurul ochilor. Chiar și după o singură utilizare, rezultatul este vizibil.
NeoEyes cremă păreri forum reducerea ridurilor

Beneficii NeoEyes cremă contur de ochii

👉 Hidratează instantaneu, crescând elasticitatea pielii
👉 Reduce liniile fine din jurul ochilor
👉 Netezește ridurile
👉 Scade vânătăile și cearcănele
👉 Începe procesul de regenerare a pielii
👉 Ajută la producerea colagenului
👉 Normalizează echilibrul osmotic al zonei sub ochi
👉 Luminează aspectul general al feței

Compoziţie NeoEyes cremă contur de ochi


ALOE BARBADENSIS
Extractul de aloe calmează pielea și asigură penetrarea maximă a ingredientelor cosmetice active în piele.

CAMELLIA SINENSIS
Este folosit ca ingredient cosmetic și ca material pentru „injecția tineretului”. Are proprietăți hidratante unice, ajută la menținerea elasticității pielii și la îndepărtarea ridurilor prin combaterea radicalilor liberi.

SPIRULINA MAXIMA
Unul dintre remediile ridurilor nou găsite. Acest ingredient facilitează regenerarea pielii la nivel celular.

CAMELLIA JAPONICA
Această floare ajută la refacerea celulelor pielii, ajută la netezirea contururilor pleoapelor, netezește liniile profunde de expresie și ridurile cauzate de înaintarea în vârstă, îndepărtează petele de îmbătrânire, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii, ajutând la tonifierea pielii în general.

ALPHA ARBUTIN
Are o gamă largă de efecte: antibacterian, antiviral și anti-inflamator, are proprietăți de vindecare și întinerește pielea.

LECITINĂ HIDROGENATĂ
Are proprietăți antiseptice puternice, favorizează vindecarea pielii deteriorate, protejează împotriva efectelor negative ale mediului, este, de asemenea, utilizat pentru ameliorarea înroșirii pielii, a dermatozelor, eczemelor, acneei.

Mod de utilizare cremă contur de ochi NeoEyes


Aplicați o cantitate generoasă de cremă sub ochi, masaţi ușor pe piele. Aplicați crema NeoEyes de două ori pe zi.

Contraindicaţii cremă NeoEyes


Dacă răni și eczeme sunt prezente pe piele după utilizare, dacă apare roșeață, mâncărime sau alte iritații, ar trebui să nu mai folosiți produsul.
MAI POTI CITI
answear.ro