NICOLETA VOICA biografie, vârstă, familie, soț, relație secretă cu Mihai Albu

Cine este Nicoleta Voica și ce biografie are. Wiki Nicoleta Voica vărstă, zodie, câți soți a avut.


Conform wiki-ului profesional Nicoleta Voica (nascută 25 aprilie 1956, Reșița, Caraș-Severin) este o interpretă de muzică populară din Banat.

Din biografia oficială aflăm că `Voica` nu a fost primul nume al artistei de muzica populara. 

Mama ei a nascut-o cand avea doar 16 ani. Cand Nicoleta a implinit 6 ani, a fost infiata de bunicii din partea mamei, schimbandu-i-se astfel si numele de familie, din Alexa in Voica.

Pasionată de mică de muzica și dansul popular, Nicoleta Voica (zodia TAUR) a avut ca punct de pornire în carieră, concursul "Floarea din grădină", când, la vârsta de 18 ani, a cucerit trofeul. 

biografie nicoleta voica varsta zodie familie

Au urmat înregistrări la radio, apariții televizate și înregistrarea primului disc din carieră, în anul 1978, intitulat "Eu mi-s floarea florilor".

Nicoleta Voica are o fiica pe nume Andreea Voica, care ii calca pe urme, si un baiat pe nume Andrew.

De-a lungul vremii, Nicoleta Voica a lansat numeroase albume, printre care `Dragu-mi-i, de nana Ion` (1985), `Lume, cat te-am iubit` (1991), `Doine si cantece din Banat` (1993), `Am crescut fecior si fata` (2000), `Ce-i al meu, nu-mi mai ia nime'` (2007).

Ca și cancan monden vă spunem că Nicoleta Voica se află la al patrulea soț!!!

Nicoleta Voica a devenit mireasă, la vârsta de 64 de ani, pentru a patra oară! 

Pe 20 iunie 2020 Nicoleta Voica a devenit mireasă la vârsta de 64 de ani, fiind la al patrulea mariaj de până acum. 

Soțul ei este cu mult mai tânăr, între ei existând o diferență de vârstă de 16 ani. Cu toate acestea, cuplul format din îndrăgita solistă și Alin Bagiu a avut o legătură foarte puternică.

Alin Bagiu, este de meserie profesor de fizică. Pentru o perioadă, bărbatul cu 16 ani mai tânăr ca interpreta de muzică populară a activat și în Ansamblul „Doina Timişului“.

wiki poze rare cu nicolera voica fara machiaj


Invitată la o emisiune de televiziune de la Kanal D, Nicoleta Voica și-a deschis sufletul și a vorbit despre cei trei soți ai săi. 

Au fost niște tâmpiți. Nu m-am măritat pentru viză, ci din dragoste. E adevărat că am ață la nebuni. Fiind cetățean american, mi-au propus mulți să mă căsătoresc cu ei. M-am căsătorit foarte tânără și l-am iubit atât de tare. Dragostea la vârstă aia e ca un fel de comă...

Însă cireașa de pe tortul bârfelor de cancan monde este faptul că Mihai Albu şi Nicoleta Voicu au avut, în urmă cu 5 ani, o relaţie secretă.

Mai exact, se întâmpla chiar după ce Mihai Albu divorţase de Iulia Albu. 

Dramele sentimentale prin care au trecut i-au apropiat pe cei doi şi mai mult, iar prietenia lor s-a transformat uşor într-o relaţie specială, aşa cum spune şi Mihai Albu. 

În final, însă totul s-a rupt din cauza faptului că a trebuit să facă o alegere între carieră şi viaţa personală.