RALUCA MUNTE biografie, wiki, vârstă, data nașterii, înălțime, iubit și Instagram

Vezi care este biografia RALUCA MUNTE și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are RALUCA MUNTE și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu RALUCA MUNTE le gasiti pe pagina ei de Instagram @munteraluca

Conform biografiei, Raluca Maria Munte, are vărsta de 25 de ani si a lucrat in domeniul imobiliar, urmand traditia familiei, atat mama cat si tatal ei activand in domeniul constructiilor.

Raluca Munte este o tânără din Cluj care a participat în primul sezon de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Raluca Munte este adepta relaţiilor lungi, stabile, bazate pe încredere. A fost logodită, însă, din păcate, relaţia nu s-a oficializat.

Aflată în căutarea jumătăţii sale.Raluca Munte a devenit una dintre concurentele emisiunii concurs PUTEREA DRAGOSTEI de la Kanal D.

raluca munte biografia varsta zodie instragram


Pe durata concursului, Raluca Munte a avut două relații amoroase, însă s-a despărțit de ambii concurenți cu care a încercat să aibă o legătură.

Raluca Munte a avut in sezonul 1 de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” doua relatii: a fost mai întâi cu Adrian, apoi cu Ricardo.

În prezent, Raluca Munte s-a întors în brațele fostului ei iubit!!!

Raluca Munte a devenit la un moment dat una dintre cele mai controversate concurente de la ”Puterea Dragostei”!!!

S-a întâmplat acest lucru, după ce toată lumea a susținut că tânăra Raluca Munte a făcut în trecut videochat. 

Pe de altă parte, bruneta a declarat că a practicat această meserie în timpul facultății, pentru a se întreține.

În urma acuzațiilor care i s-au adus, cum că ar face videochat, Raluca Munte a postat pe contul de Instgram mai multe mesaje pentru cei care o urmăresc, printre care și acesta: ”... am fost folosita din toate punctele de vedere în fosta relație. Eu nu voi arăta nici o dovadă despre persoana care mi-a făcut rău atâta timp, prin înregistrările primite unde am dovadă vie!..:”.

În filmulețul adus ca dovadă ca face videochat, Raluca Munte poartă un costum negru, din latex, iar aceasta se mișcă lasciv în fața camerei. 

Fanii de la Puterea Dragostei au observat că bruneta Raluca a purtat acest costum și în timpul emisiunii, unde ea a fost concurentă!

wiki raluca munte si iubitul sau catel

Raluca Munte a povestit în urmă cu ceva timp că a luptat mult pentru a scăpa de acnne și că pe lângă tratamente trebuie să aibă grijă și la alimentație. 

Raluca Munte a spus că sunt și câteva alimente care trebuie evitate atunci când ai acnee. ”Alimente groaznice pentru acnee: laptele, ciocolata și brânza. Țin să vă spun că am mâncat puțină ciocolată și deja mi-au apărut două coșuri”, a spus Raluca Munte, sfătuindu-le astfel pe tinerele care au astfel de probleme cu tenul.