Wiki Costin Gheorghe biografie, înălțime, data nașterii, iubită, soție

Costin Gheorghe biografie, wiki, data nașterii, înălțime, soție, iubită, relația cu Lidia Buble


Conform biografiei profesionale, Costin Gheorghe (născut pe data de 8 ianuarie 1989 în București) este un fotbalist român care în prezent joacă la Academica Clinceni pe postul de mijlocaș și... fratele artistei Elena Gheorghe.

Costin Gheorghe (înălțime 1,71 m și greutate 73 kg) a participat de asemenea si la concursul EXATLON de la Kanal D.

Acum presa de cancan moden dă pe surse informația că A,  Lidia Buble și fotbalistul Costin Gheorghe, care a divorțat acum aproximativ doi ani, ar fi fost extrem de apropiați, iar episodul sentimental ar fi avut loc în 2019.

costin gheorghe biografie ianltime varsta iubita

Mai precis, în perioada în care Lidia Buble și Răzvan Simion încă erau împreună, ceea ce ar însemnă că artista l-ar fi înșelat pe prezentatorul de la „Neatza” cu fratele Elenei Gheorghe.

Potrivit wiki-ului personal, Costin Gheorghe a fost căsătorit si are o fetiță pe nume Ema.

Adriana Banea (fosta soție) şi Costin Gheorghe s-au căsătorit în urmă cu cinci ani şi au organizat două petreceri fastuoase în cinstea marelui eveniment. 

O petrecere de nuntă a avut loc la Mediaş, localitatea natală a soției, iar cealaltă la Clinceni, unde locuieşte fotbalistul.

Adriana Banea i-a dăruit lui Costin Gheorghe o fetiţă superbă, dar din păcate în mariajul lor şi-au făcut loc neînţelegerile care s-au dovedit de nedepăşit. 

wiki costin gheorghe fosta sotie instagram

Discret, protagoniştii noştri s-au despărţit în urmă cu un an şi jumătate, numai familia şi prietenii lor apropiaţi aflând despre acest divorţ.

Costin spune că fosta soție Adriana îi este prietenă, se sunămzilnic pentru Ema şi întotdeauna o va ajuta dacă va avea nevoie de mine la fel cum ştie că va face şi ea dacă el voi avea nevoie de ajutor.

Potrivit apropiaților celor doi, după despărțirea de Costin, Adriana, fosta soție a fratelui Elenei Gheorghe, și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr afacerist din Cluj.