WIKI THEO ROSE şi ALEX nepotul lui NEA MĂRIN cancan amoros cu secrete din relaţia de cuplu

Wiki monden: Cine o face pe Theo Rose cea mai fericită femeie, de trei ani de zile? Iubitul său, Alex, nepotul lui Nea Mărin!

Theo Rose trăiește o poveste de iubire cu Alexandru Leonte, nepotul celebrului coregraf de dansuri tradiționale Nea Mărin. 

Theo Rose şi iubitul său Alexandru Leonte sunt împreună de trei ani, iar cântăreața este mai fericită ca niciodată alături de Alex.

Theo Rose formează un cuplu cu nepotul lui Nea Mărin Barbu, care a devenit faimos datorită „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, iar acum face furori cu „Poftiți la Nea Marin”, la Antena 1.

Theo Rose a povestit că l-a cunoscut pe iubitul său Alexandru Leonte în urmă cu trei ani la un concert pe care aceasta în susținea. 

wiki monden theo rose si iubitul alex nepotul lui nea marin


Deși a fost dragoste la prima vedere, artista a preferat să îl țină puțin pe jar pe bărbat, fiind de acord să se mute împreună după mai multe luni de relație. 

Se pare că nepotul lui NEA MĂRIN are grija ca iubita lui să se simtă întotdeauna bine, făcându-i tot felul de surprize, mai ales atunci când nu este o ocazie specială.

Un alt lucru pe care Theo îl apreciază la Alex este inteligența. 

Artista spune că bărbatul cunoaște foarte multe lucruri din mai multe domenii și de cele mai multe ori conversațiile lor se transformă în discuții interesante ce îi oferă ei o gamă largă de informații. Cert este că în prezența lui Alex artista noastră se simte în siguranță. 

Chiar artista declară că nu este nevoie ca el să fie prezent fizic lângă ea, deoarece acesta are prieteni care o protejează întotdeauna. 

Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț...”, a declarat Theo Rose.

În schimb, Alex nepotul lui Nea Mărin are și două mari defecte. 

Este un bărbat dezordonat, iar când se enervează nu reușește să se calmeze foarte repede și îi produce iubitei sale o stare de agitație.

Insă ca şi cancanul monden sa fie complet, Theo Rose nu vrea să aibă copii cu iubitul său Alex! 

...Până acum doi ani, îmi doream să mă căsătoresc şi să devin mamă rapid. Să fiu mama mândră şi tânără a trei copii superbi. De doi ani au început să mă cam sperie aceste gânduri...