CONCURS ENEL plătește factura și câștigă tichete cadou 500 lei pe plata.enel.ro

Vezi care sunt câștigătorii concursului factura Enel 2020 și când are loc tragerea la sorți. Cum participi la concursul cu premii factura Enel și ce premii poți să câștigi prin tragere la sorți.


Câștigătorii concursului ENEL ”Intri fără datorii în noul an și câștigi” vor fi contactatți telefonic ăn termen de 15 zile lucrătoare de tragerea la șorti. 

Lista finală a câștigâtorilor concursului Enel tichete cadou 500 lei va fi afișată pe site întermen de maxim 40 zile de la validarea finală a câștigătorilor.

Cum participi la concursul Enel 2020 ”Intri fără datorii în noul an și câștigi!”


Plata facturilor Enel îți poate aduce surprize plăcute. Dacă la finalul anului 2020 ai facturile achitate, intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 20 de tichete cadou în valoarea de 500 lei fiecare.

lista castigatori concurs enel 2020 tichete 500 leiConcursul Enel se desfășoară în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2020 și se adresează clienților Enel, titulari de contract, care la finalul anului figurează cu sold mai mic sau egal cu 0 (zero).

Cum participi la concursul 2020 ENEL plătești factura și câștigi 500 de lei


Alege orice modalitate de plată a facturii Enel și asigură-te că ai sold mai mic sau egal cu 0 (zero) la 31 Decembrie 2020.  

Înscrie-te în concurs online pe www.my.enel.ro/cd/co, telefonic la 021 9977 (apel cu tarif normal, L-V în intervalul 08.00 – 20.00 si Sâmbăta între orele 08.00 – 13.00) sau în orice magazin Enel.

Descoperă modalitățile de plată puse la dispoziție de Enel și alege-o pe cea care ți se potrivește. 

Insă nu uita că în această perioadă când petrecem mai mult timp acasă, cea mai mai simplă și sigură metodă de plată este prin intermediul serviciului plata.enel.ro.

Pentru plata unei facturi Enel este necesar să introduci ID-ul facturii și codul de plată. Pentru plata soldului la zi introduci doar codul de plată. Asigură-te ca este codul tau de plată înainte de a achita. Confirmarea plății va fi trimisă pe adresa de email indicată de tine.

Regulamentul Campaniei ”Intri fără datorii în noul an și câștigi” poate fi consultat