Concurs KAUFLAND de CRĂCIUN 2020 câștigători, premii, mod de înscriere

Concurs KAUFLAND de CRĂCIUN 2020, în perioada 1-24 decembrie, listă câștigători, premii, modalitate de înscriere și participare


Ai participat de curând la un concurs Kaufland? Verifică pe www.kaufland.ro/noutati/concursuri.html dacă te afli printre fericiții câștigători ai ultimelor concursuri online organizate de Kaufland.

Dacă ai câștigat la unul dintre concursurile KAUFLAND online, vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi detalii despre cum poți intra în posesia premiului

Rămâi online și nu rata niciun concurs Kaufland.

concurs kaufland craciun 2020 lista castigatori

Cum participi la concursul Kaufland de Crăciun 2020


Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie și o dată cu ea și concursul nostru anual cu premii zilnice, organizat în perioada 1-24 decembrie.

Vrei să ți se amintească zilnic să te înscrii la concursul de Crăciun de la Kaufland și să primești un indiciu important care să te ajute să pui mâna pe premiul zilei? Atunci e foarte simplu.

Abonează-te la newsletterul special și vei primi, în perioada concursului Kaufland de Crăciun 2020, pe e-mail un mesaj care te anunță care sunt premiul și indiciul din ziua respectivă. 

Astfel, nu vei rata nicio șansă să câștigi unul din premiile puse la bătaie.

Vezi cele mai noi concursuri online Kaufland 

Nu ezita să participi, deoarece la Kaufland ai întotdeauna o șansă de a câștiga o mulțime de premii, de la electrocasnice, coșuri cu bunătăți, bilete la festivaluri, până la bonuri cadou pentru cumpărături în magazinele Kaufland.

Află mai multe detalii despre cum poți câștiga la concursurile Kaufland.

Dacă ai participat deja la un concurs Kaufland, vezi dacă te afli pe lista câștigătorilor celor mai recente concursuri online organizate de în 2020.