Concurs RAFFAELLO 2020 1000 lei, câștigători, premii, produse participante înscriere pe raffaello.ro/campanie-de-iarna/

Concurs bomboane Raffaello decembrie 2020 „Iubirea ta imi încălzește inima”, listă câștigători, premii, mod de înscriere și produse participante la tombolă.

Lista câștigătorilor premiilor oferite prin tragere la sorti si a premiilor câștigate la concursul Raffaello va fi afișată pe Site-ul Campaniei www.raffaello.ro in secțiunea dedicată Campaniei, in termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data validarii acestora.

Câștigatorul premiului ce consta intr-un set voucher pentru un sejur romantic la caldura semineului la Hadar Chalet, Buzau, pentru 2 persoane, si bonuri de combustibil, va fi pus in contact direct cu agentia de turism prin intermediul careia va putea planifica vacanta.

Câștigatorii premiilor care constau in cate un Card Mobexpert în valoare unitara de 1.000 lei vor intra in posesia premiilor prin expedierea la adresele indicate de catre acestia in cadrul procesul de validare, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii câștigătorilor.

lista castigatori concurs bomboane raffaello 2020 decembrie


Cum participi la concursul Raffaello 2020 „Iubirea ta imi încălzește inima”


Participanții trebui sa achizitioneze, oricand in Perioada Campaniei, mai precis in oricare zi din perioada 16.11.2020 – 06.12.2020, din orice magazin de pe teritoriul Romaniei care comercializeaza
Produse Participante, in conformitate cu programul de functionare a acestora, unul sau mai multe Produse Participante la Campanie, specificate pe acelasi bon fiscal.

Sa acceseze Site-ul concursului www.raffaello.ro și să completeze in mod corect si complet formularul de inregistrare in Campanie, cu informatiile solicitate (nume, prenume, numar de telefon, data si numar de bon fiscal), completarea acestor date fiind obligatorie pentru inscrierea valabila in concurs.

Produse participante la concursul Raffaello 2020 „Iubirea ta imi încălzește inima”


Produsele participante la Campanie sunt exclusiv produsele Ferrero, marca Raffaello, listate mai jos:

• Raffaello 80g
• Raffaello 140g
• Raffaello 150g
• Raffaello 230g
• Raffaello 260g
• Raffaello 300g

Premii concurs Raffaello 2020 „Iubirea ta imi încălzește inima”


Premii oferite prin tragere la sorti:

3 x Card Mobexpert in valoare unitara de 1.000 lei

1x Set Voucher pentru un sejur romantic la caldura semineului la Hadar Chalet, Buzau, pentru 2 persoane + bonuri de combustibil

Premii oferite pe loc

410 x Pled Mobexpert (diverse culori si modele)