DENISA CRINA biografie, vârstă, iubit, Instagram fosta iubită a lui Iancu Sterp

Vezi care este biografia DENISA CRINA și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are DENISA CRINA și care este anul nașterii (1994). Wiki cele mai interesante poze cu DENISA CRINA le găsiți pe pagina ei de Instagram @denisa_crina.official

Denisa Crina s-a născut în Baia Mare, dar locuiește în Londra de 6 ani. A împlinit vârsta de 26 de ani in martie 2020.

Mult timp, Denisa a fost blonda si si-a purtat parul scurt. Concurentei de la Puterea dragostei ii plac tinutele sexy si este foarte atenta la machiajul pe care il poarta in fiecare zi.

Denisa Crina, fosta iubită a lui Iancu Sterp, a fost concurentă la ”Puterea Dragostei” , emisiune urmărită de un număr mare de telespectatori, astfel câștigându-și reputația de vedetă. 

wiki denisa crina biografie varsta data nasterii iubit


Dar ceea ce nu știe foarte multă lume, și și-au pus această întrebare, de ce Denisa apare, la un moment dat, îmbrăcată într-o uniformă ce pare a fi de stewardesă.

Denisa Crina nu este stewardeasă ci este ofițer de securitate la un hotel de cinci stele din Londra.

Iancu Sterp și Denisa s-au cunoscut la emisiunea Puterea Dragostei și au format un cuplu. Deși păreau a fi uniți, relația lor nu a rezistat decât câteva luni.

Se pare că la ruperea relației lor au contat mai mulți factori. Distanța, diferența de vârstă și perioada în care au stat separați. 

Iancu Sterp spune că Denisa Crina a fost cea care s-a supărat pe el pentru că nu a mai putut rămâne încă o zi în București, înainte de plecarea ei la Londra, războinicul preferând să meargă acasă, pentru a-și ajuta sora la treburile gospodărești. 

denisa crina poze rare instagram

Ulerior, discuțiile au continuat prin telefon iar Iancu a fost cel care a decis să pună punct relației.

Acum Denisa Crina, s-a afișat cu cel mai sexy român din Marea Britanie, pe care l-a și invitat la ea acasă. 

Este vorba despre Rowan Row (Florin Haiduc), model și instructor de fitness, o adevărată vedetă pe site-urile de socializare, cu peste 1,3 milioane de urmăritori de pe toată planeta, pe contul lui de Instagram.