GEANI OLARU biografie, vârsta, iubit, nume real, Instagram

Vezi care este biografia GEANI OLARU (zodia Balanță) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are GEANI OLARU și care este anul nașterii. Wiki cine este si care sunt cele mai interesante poze cu GEANI OLARU și ochii săi magici de pe pagina ei de Instagram @geani.olaru

Conform biografiei Geani Olaru (vârsta 27 de ani) s-a născut pe data de 20 Octombrie 1993 în orașul Dorohoi.

Actrița Geani Olaru poate concura la capitolul frumusețe cu orice femeie din România. De fascinanta Geani s-a îndrăgostit și Mihai Bendeac, care a încercat să o sărute la emisiunea iUmor.

Geani Olaru este mult mai activă pe Instagram, unde postează diferite pictoriale pentru care primește mii de like-uri și comentarii din partea admiratorilor ei.
wiki geani olaru varsta ochi iubit instagram

La vârsta de 16 ani, Geani a început cariera de model unde a fost îndrumată de către o agenție de modelling din orașul Constanta (Max1 Models).

De-a lungul timpului a avut ședințe foto, prezentări de moda si a primit oportunitatea sa lucreze si cu o alta agenție din Anglia (Zone Models) de unde a căpătat destul de multa experiență.

La vârsta de 23 de ani a decis sa se mute in Bucureștii unde a acceptat sa facă parte dintr-o emisiune de show care a fost in post-productie (Miss Perfect).
geani olaru poze rare cu ochi hipnotizanti

Pasiunea pentru actorie a făcut-o sa se înscrie la cursurile de actorie MOMENTUM de unde a avut plăcerea sa învețe multe lucruri importante despre dezvoltare personala, relaționarea cu oamenii si modul de exprimare.

Geani Olaru se poate mândri și cu faptul că este complet naturală. Nu are intervenții estetice de niciun fel, buzele, sânii și restul corpului îi aparțin în totalitate. Însă nu se găasec informații publice despre adevărata sa înălțime ci numai speculații.