IDEI CADOURI inedite pentru BĂRBAȚI de ziua lor, 20, 30, 40, 50, 60 ani

Idei cadouri pentru bărbați de ziua lor. Cadouri speciale inedite pentru bărbați de ziua de naștere. Idei cadouri pentru barbati aniversare.

Alegerea cadoului pentru bărbati de ziua lor trebuie luată în serios! Când cumpărați un cadou pentru bărbați, nu uitați de mici lucruri speciale, dar importante, precum ambalajul frumos!

Idei cadouri pentru bărbați de ziua lor 20 - 30 de ani


♦ Gadgeturi: unitate flash USB, mouse computer, hard disk extern;

♦ Certificat pentru tatuaj. Acum este foarte la modă;

cadouri pentru barbati ide ziua lor de nastere aniversare care au de toate.webp


♦ Literatura contemporană, cum ar fi psihologia pentru tineri sau vreun bestseller;

♦ Ramă foto digitală;

♦ Cutie pentru ochelari sau ceasuri;

♦ Căști fără fir;

♦ Stație meteo digitală – nu mai trebuie să urmărească prognoza la TV sau să iasă afară pentru a aprecia vremea. Stația meteo va afișa nu numai temperatura, dar și presiunea atmosferică.

Idei cadouri pentru bărbați de ziua lor 30 - 40 de ani

Cand cauti idei de cadouri pentru barbati de 30 - 40 ani orienteaza-te mai ales spre acel lucru care contează pentru el in momentul respectiv: pentru unii este casa in care abia s-a mutat, pentru altii proaspata familie si poate copilul, pentru altii afacerile si viata profesională.

♦ Cameră GoPro – cameră video subacvatică sau flexibilă

♦ Cureaua este un accesoriu indispensabil pentru multi barbati, fiind printre cele mai bune idei cadouri barbati 40 ani.

♦ Aparat de ras electric de bună calitate;

♦ Umbrelă elegantă în culori clasice;

♦ Produse pentru barbierit

♦ Ceas de mână elegant;

♦ Daca este sa ne referim la un cadou practic pentru un barbat, atunci pe primul loc ar fi produsele pentru barbierit. 

♦ Set de supraviețuire – combină un cuțit cu atașamente de lamă interschimbabile, o furculiță, un deschizător de cutii, un scaler de pește, un extractor pentru peștele prins și multe alte opțiuni utile.

Idei cadouri pentru bărbați de ziua lor 50, 60, 70 de ani


Atunci cand alegeti un cadou pentru barbati 50,60 și 70 de ani, ganditi-va ca gusturile sunt perfect slefuite in aceasta etapa a vietii si barbatii deja apreciaza fineturile, lucrurile de calitate. Cand întoarceți internetul ”cu fundul în sus” căutând idei de cadouri pentru barbati 50 de ani, axati-va pe indeplinirea unui vis de o viata. 

♦ Scaun de masaj pentru un sejur confortabil.

♦ Instrument de relaxare care simulează zgomotul vântului, valurilor, frunzelor.

♦ Ceas de perete – nu este nimic complicat: cumpărați un ceas cu o suprafață ușoară pe care pot fi aplicate inscripții și pictați-l. 

♦ Lampă de sare – acesta nu este doar un accesoriu original pentru interior, ci și un lucru foarte util. Încălzită de lumina unui bec, sarea eliberează substanțe utile în aer.

♦ Set de instrumente pentru grădinărit – 0 lopată, o greblă, o cană pentru udare, un ciocan și un ferăstrău. Acum munca în grădină va aduce și mai multă plăcere.