LUCIANA INDRE Prima TV, biografie, vârstă, iubit, Instagram

Vezi care este biografia LUCIANA INDRE aka Luci iubi-bubi și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are LUCIANA INDRE. Cele mai frumoase poze cu LUCIANA INDRE le găsiți pe pagina ei de Instagram @luciana_indre

Despre vârsta, data nașterii și înalțimea Lucianei Indre nu am reușit să aflăm informații, ceea ce arata ca vedeta Look TV și Prima TV ține mult ca aceste lucruri să fie confidențiale.

Conform biografiei, Luciana Indre a fost, reporter, moderator la NCN, apoi la Transilvania L!ve. 

A fost prezentatoare de știri și a avut o emisiune politică la Look TV. Coordonează ziarul Servus Cluj și site-ul Look Medica.

Luciana Indre, care a absolvit Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și coordonează mai multe proiecte cu tematică medicală la Look Medica (televiziune din grupul care deține și Prima TV). 

luciana indre biografie cv varsta data nasterii iubit instagram

Luciana Indre a intrat în presă la Realitatea TV (unde era corespondent), în urmă cu 12 ani. 

Acum, Luciana Indre va prezenta la Prima TV o emisiune sâmbăta dimineață, despre sănătate, nutriție și lifestyle.

Emisiunea prezentată de Luciana Indre se numește „Sănătate cu stil” și debutează în acest weekend, de la ora 10:00. 

Emisiunea de la Prima TV, care va fi difuzată săptămânal, va aduce în prim-plan oameni din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni, nutriționiști, precum și specialiști din industria beauty, traineri sau psihologi.

Ca și bârfă mondenă, in 2019 ziarul CANCAN scria despre ruptura logodnei dintre fostul ministru al Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu și iubita sa, Luciana Indre. 

Relaţia lui Patriciu Achimas cu prezentatoarea de la Look TV Luciana Indre se pare că a fost una secretă, de vreme ce prea puţini au ştiut că cei doi au fost împreună.