PEPE și RALUCA PASTRAMĂ DIVORȚEAZĂ! Vezi ce motive au avut Pepe și Raluca să divorțeze și cum își împart averea.

Divorțul anului 2020: Pepe și Raluca Pastramă DIVORȚEAZĂ la notar. Vezi ce motive a avut Raluca Pascu, soția lui Pepe, să depună actele de divorț și cum vor împărți averea. Cui rămân cele două fetițe superbe după ce se va pronunța divorțul dintre Pepe și Raluca.

Anunțul divorțului de Raluca Pastramă făcut de PEPE i-a luat pe toți cunoscuții prin surprindere, mai ales că ce doi formează un cuplu de 8 ani și au împreună două fetițe superbe. 

Ba mai mult, Pepe a fost cel care și-a anunțat fanii că divorțeaza de Raluca prin intermediul canalului său de YouTube.

motive de ce au divortat raluca si pepe

Ce motive au avut Pepe și Raluca ca să divorțeze


„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a spus Pepe pe canalul său YouTube.

Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț


Surse vorbesc despre o sumă ce depășește 450.000 de euro! Pepe a investit peste 450.000 de mii de euro în grădinița care poartă numele fiicelor sale, Rosa Alexandra și Maria. 

De asemenea Pepe și Raluca au investit peste 100.000 de euro și într-un salon de înfrumusețare,

Cui rămăn fetițele Maria si Rosa după ce se va pronunța divorțul dintre Pepe și Raluca


Ei bine cu siguranță. conform practicii judiciare din România, copilele fostului cuplu Pepe și Raluca vor rămâne la mama, iar tatăl va avea voie să le viziteze sau poate chiar sa le ia la el ăn wekend.

Divorțul va fi unul la notar și pare că Pepe va păstra o relație armonioasă cu Raluca pentru cele două fetițe superbe pe care le au împreună.

Ce a făcut Oanza Zăvoranu când a auzit că Pepe și Raluca Pastramă divorțează


Oana Zăvoranu a postat un mesaj acid pe pagina ei de Instagram: „Eu nu port masca nici a d***u.. Nu pot deveni aberant o BOTNIȚĂREASĂ, cum fac toate oile rătăcite”.

Deci... nimic!!! Se pare că Oanei Zăvoranu nu ii pasa de divorțul fostului să soț, cu care a avut o relație de lungă durată, dar care s-a terminat în anul 2011, când au divorțat