PLANTUR 39 Phyto-Caffeine TONIC păreri forumuri, compoziție, beneficii, utilizare și prețuri

TONIC PLANTUR 39 Phyto-Caffeine păreri, opinii forumuri, beneficii și proprietăți, compoziție și mod de utilizare


PLANTUR 39 Phyto-Caffeine TONIC fără clătire beneficiază pe forumuri de păreri pozitive, opiniile comentatorilor apreciind că modul său de aplicare specific ajută din plin la prevenirea căderii părului la femei.


Ce este PLANTUR 39 Phyto-Caffeine TONIC fără clătire și pentru ce se utilizează


Tonicul Plantur 39 fără clătire nu este doar un simplu produs suplimentar ce se adaugă șamponului, modul său de aplicare specific ajută la prevenirea căderii părului la femei.

Pareri forum PLANTUR 39 Phyto-Caffeine TONIC fara clatireBeneficiile PLANTUR 39 Phyto-Caffeine TONIC

♦ Produs pe bază de cafeină care evită cafeină fără necesitatea unei spălări zilnice cu șamponul: delicat cu părul dumneavoastră și previne căderea părului
♦ Aplicare rapidă și ușoară cu ajutorul vârfului dozator
♦ Se poate utiliza împreună cu alte produse de coafare și îngrijire
♦ Nu îngrașă părul și nu încarcă firele de păr

La fel ca șampoanele din gama Plantur 39, și tonicul conține un complex special pe bază de fito-cafeină, pentru combaterea căderii părului la femei. 

Datorită ingredientelor sale de înaltă calitate, tonicul protejează părul și scalpul de efectele negative și previne căderea părului.

Chiar și atunci când vă spălați părul zilnic cu Plantur39 Phyto-Caffeine Shampoo, puteți aplica și tonicul pentru scalp. 

Acesta furnizează rădăcinilor substanțe vitale provenite din soia și cafeină, care protejează rădăcinile firelor de păr, precum și zinc și niacină, pentru o creștere sănătoasă a părului.
 
Utilizând Plantur39 Phyto-Caffeine Tonic nu mai este necesară spălarea zilnică a părului cu unul din șampoanele Plantur39 cu cafeină. 

Spălarea prea frecventă a părului, atunci când nu este absolut necesar, poate suprasolicita și părul și scalpul. În zilele în care nu vă spălați părul, adăugați substanțele necesare cu ajutorul tonicului pentru scalp. 

Aceasta vă permite să furnizați zilnic, la rădăcinile firelor de păr, cafeină.  În același timp, tonicul reîmprospătează firele de păr, conferindu-le flexibilitate, înlesnind coafarea.

Compoziție PLANTUR 39 Phyto-Caffeine TONIC


Formula pe baza de cafeina incurajeaza cresterea puternica a parului dupa menopauza.

Contine un complex de ingrediente active compus din cafeina, zinc, niacina, genistein (extras din soia)

Ingredientele fito-active naturale ajuta scalpul sa se protejeze de consecintele scaderii nivelului de estrogeni

Ingrediente

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Zinc PCA, Hexyl Cinnamal, Maltodextrin, Niacinamide, Glycine Soja Seed Extract, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric Acid, BHT.


Mod de utilizare PLANTUR 39 Phyto-Caffeine TONIC


Utilizați Plantur39 Tonic Phyto-Caffeine în zilele în care nu vă spălați pe păr cu un șampon cu cafeină.

Recomandare: Tonicul Phyto-Caffeine trebuie folosit, în mod ideal, dimineața. Masați ușor scalpul pentru ca tonicul să pătrundă în scalp. Lăsați-l să se usuce, apoi pieptănați și coafați părul, ca de obicei.

Aplicați tonicul, zilnic, direct pe scalp cu ajutorului vârfului aplicator. 

Masați ușor. Lăsați să se usuce. Apoi pieptănați părul și aranjați-l ca de obicei. 

Nu clătiți! Produsul este concentrat, un flacon fiind suficient pentru 40 - 50 de utilizări.