PRIZONIERA DESTINULUI rezumat, episoade, sezoane, actori, muzică de început serial turcesc nou la Kanal D

Vezi care este rezumatul PRIZONIERA DESTINULUI, câte episoade și sezoane are serialul pe numele trucesc ”Dogdugun Ev Kaderindir”. 

Află ce actori joacă în serialul PRIZONIERA DESTINULUI și ce personaje interpretează. Cine a scris muzica de început și cum se numește melodia din PRIZONIERA DESTINULUI.

Rezumat PRIZONIERA DESTINULUI toate episoadele pe scurt


Muzica de început al serialul Prizoniera Destinului este Hayat Kavgası cu Murat Gunes și Ezgi Kosa.

Serialul turcesc Prizoniera Destinului are în varianta originala 2 sezoane. Primul sezon din Prizoniera Destinului are 12 episoade și s-a terminat pe 1 iulie 2020. 

Al doilea sezon din Prizoniera Destinului a început pe 30 septembrie 2020 și se pare că va avea tot atâtea episoade ca și primul.

serial prizoniera destinului rezumat episoade in romana actori


Inspirat dintr-o poveste de viață reală, serialul Prizoniera Destinului o are în centrul acțiunii pe Zeynep (interpretată de actița Demet Özdemir), o femeie care traversează o serie de experiențe dramatice. Aceasta provine dintr-o familie săracă, dominată de un tată alcoolic. 

O tragedie însă îi lovește când fratele lui Zeynep moare în urma unui tratament inadecvat. Norocul micuței se schimbă din momentul în care familia pentru care lucrează mama sa ca menajeră se oferă să o adopte. 

Părințîi fetei acceptă în speranța că viața ei se va schimba în bine. 

În acest mod, Zynep ajunge să fie înconjurată de dragoste și să aibă o viață frumoasă, totuși ceva parcă îi lipsește, iar această lipsa are legătură cu ruptura de cei care i-au dat viață.

După o copilărie marcată de lipsuri și nesiguranță, Zeynep devine, mulțumită noii sale familii, o femeie inteligentă, educată cu perspectiva unei vieți împlinite. 

Se logodeste cu un tânăr exemplar, din înalta societate, și totul pare roz în legătură cu viitorul ei. 

Dar acest basm frumos se va sfârși brusc în momentul în care mama sa naturală își face apariția în viață tinerei, căutând să recapete controlul asupra ei și să o aducă în casa în care Zeynep s-a născut. 

Frumoasă tânăra este prinsă între iubirea pe care o nutrește față de familia care a adoptat-o și cea pentru părinții care i-au dat viață. Întoarcerea acasă este plină de surprize, iar o întâlnire extraordinară are potențialul de a schimba totul.

Actori - personaje distribuție Prizoniera Destinului


Demet Ozdemir - Zeynep
Ibrahim Celikkol - Mahdi
Zuhal Gencer - Calm
Senan Kara - Nermin
Nail Red Rose - Ekrem
Engin All - Faruk
Elif Sonmez - Cemile
Hülya Duyar - Sultan
Mehmet Korhan - Fırat Jalal
Fatih Koyunoglu - Noe