PROGRAMUL Festivalului Internaţional de Film Buzău - BUZZ 2020

PROGRAM EDIȚIA a 5-a Festivalului Internaţional de Film Buzău - BUZZ

Avem in continuare un FESTIVAL DE FILM BUZZ BUZAU 2020 ce se va desfasura anul acesta ONLINE din cauza pandemiei .

Festival de traditie BUZZ FILM FESTIVAL se desfasoara de cinci ani de zile si deja a capatat renume.

Anul acesta festivalul de film ce se desfasoara la BUZAU va fi ONLINE in perioada 21-26 noiembrie 2020. Este a 5-a editie.

Unde veti putea viziona filmele din festival ? PE PLATFORMA VIMEO. WWW.VIMEO.COM si veti putea viziona cel putin cate 4 filme pe zi timp de 24 din 24 ore. Aveti la dispozitie linkul si pe pagina de FACEBOOK Buzz-iff.com

Filmele care au intrat in competiteei vor putea fi vazute timp de 48h. un motiv in plus sa le urmariti toate sunt IN PREMIERA.

program film festival online buzau 2020Exista o sectie in competitie dedicata in exclusivitate FEMEILOR REGIZOR.

Nu uitati sa vedeti filmul CREATIV care spune povestea formatiei jazz avangarde cu influente etno infiintat de HARRY TAVIRIAN si CORNELIU STROE ce a cunoscut apogeul la inceputul anilor 1980.

CREATIV este un film documentar realizat de IOANA GRIGORE.

COPILUL PROBLEMA aka SYSTEM CRUSHER un film in regia NOREI FINGSCHEIDT. Un film castigator al URSULUI DE ARGINT la FESTIVALUL DE FILM de la BERLIN.

Alegerea GERMANIEI pentru PREMIILE OSCAR din 2019 la sectiunea filme straine.

Exista patru sectiuni in concurs : film lungmetraj, scurt metraj, documentar, film studentesc.

COPII NU AU FOST UITATI exista o sectiune de film dedicata copiilor. Se vor bucura micutii sa vada "ZANA CIOCOLATEI in regia JACEK PIOTR BLANENT.

La sectiunea film documentar CAT DE MARE E GALAXIA in regia KSENIEI ELSEN.

JURIUL FESTIVALULUI DE FILM BUZZ ONLINE este format din actori, regizori, fotografi: MARIA OBRETIN actrita, regizori MIHAI DRagolea, DUMITRU GROSEI, DANIELS JOFFE, distribuitorul de film MONICA FELEA, producatorul de film LAURA BIRSAN . GESSE KALOMANOPOULOS si fotograful supravietuitor al incendiului COLECTIV MILUTA FLUIERAS.

PRIMARIL orasului BUZAU TOMA CONSTANTIN e de parere ca trebuie sa ne adpatam acestor vremuri si acestei pandemii care se pare ca va dura mult timp.

"Sa incercam sa ne ducem viata in continuare chiar daca avem CONSTRANGERI. BUZAUL merge mai departe trebuie ca activittaea culturala sa meraga inainte CULTURA NU TREBUIE OPRITA."

Cinefilii sunt asteptati in mediul online sa vada filme bune sa se relaxeze si sa zambeasca.

CULTURA MERGE MAI DEPARTE fara ea suntem saraci.